Normális, hogy nem látok különbséget az 55 és 52 kilós testem között?
Figyelt kérdés
169 centi vagyok, nem akarok igazából fogyni, csak egészségesebben étkezem egy ideje, így lett az 55ből 52. Semmi különbséget nem látok magamon, és furcsálkodva olvasom, amikor azt írják itt az emberek, hogy pl "58 kiló voltam, és most 55el nézek ki tökéletesen". Szóval pár kilós különbség látszik rajtuk. Ez normális?
Nálatok hogy van, láttok magatokon különbséget pár kiló plusszal/minusszal?
2015. aug. 16. 10:33
1/6 anonim válasza:
Majd' 170 centihez az 52 kilo eleg deszka alakot jelent... Nincs neked egy enyhe testkepzavarod egeszen veletlenul?
2/6 anonim válasza:
3 kg nem olyan nagy különbség. Természetes, hogy nem látsz nagy különbséget.
Egyébként szerintem is nagyon sovány lehetsz.
Nincs valami bajod? Talán azért nem látsz semmi különbséget, mert irreális elvárásaid vannak, nem látod már, hogy mennyire sovány vagy.
4/6 anonim válasza:
Saját magadon nem fogod látni a fogyást, mivel minden nap látod magad.
5/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok nagyon deszka, jó alakom van :)
az sem lát semmi különbséget, aki nem lát nap mint nap.
2015. aug. 16. 16:00
6/6 anonim válasza:
Aki nap mint nap lát az persze hogy nem látja. Nálam szerintem egy reggeli wc "eléri" a 3kgt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!