Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet ennyi különbség egy 65...

Lehet ennyi különbség egy 65 és 55 kilós nő között?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már sikerült lefogynom 65kg-ra de valahogy mégsem tetszek önmagamnak. Nem tudom megmagyarázni, de egyszerűen a testem összhatása továbbra sem nyeri el a tetszésem. Eredetileg 55kg-ot terveztem, de most kicsit megijedtem, hogy a megítélésemen nem fog változtatni a maradék 10kg és én szeretnék magabiztos nő lenni. Szerintetek van akkora különbség egy 65 és egy 55 kilós nő között, hogy jelentősen javuljon az önképem? Anno azt hittem, hogy ennyi kilósan már kifejezetten csinosnak fogom érezni magamat.
2020. szept. 8. 17:53
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Erre voltam kíváncsi. Akkor küzdök tovább, bár nem nagyon akar a súlyom moccanni az utóbbi 3 hétben.
2020. szept. 8. 21:02
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell tartani!
2020. szept. 8. 21:22
 13/25 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom én 3 cm-vel vagyok alacsonyabb mint te. Amikor a legkövérebb voltam az 65 kg volt. Most vagyok 55 és borzasztó nagy a különbség. Abban is ahogy ki ezek (Utólag több ismerősöm is mondta, hogy akkor pufinak látott most meg inkább kifejezetten vékonynak, persze szerintem csak ahhoz képest amilyen voltam. :D) de főleg abban ahogyna érzem magam.

Most sem vagy teljesen elégedett de azért egész más mint amikor konkrétan követnek láttam magam és az is voltam. Nálam 50 a cél szerintem az is nagyon fog látszani főleg ha sikerül eleget sportolnom.

Szerintem nem érdemes most feladnod!

2020. szept. 8. 23:51
 14/25 anonim ***** válasza:
Ja és szinten hormon gondok szóval nekem se egy diadalmenet a fogyókúra de megéri.
2020. szept. 8. 23:52
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Habár kicsit mások a nagyságrendek, de hátha erőt merítesz az én esetemből. 153cm, 94kgról indultam. Kb 80 kilóig tök ugyanúgy éreztem magam. 75 kiló körül már sokan dícsérgettek és kezdtem elhinni meg látni, de még semmi magabiztosságom nem volt. Amikor 71-70 köré értem, akkor valami átkattant. Jól éreztwm magam, elkezdtem csinosabban öltözni, áradt belőlem a magabiztosság. Ez azóta sem változott. Nég van rajtam kb 10-15 kiló és nem állok meg, de minden egyes leadott gramm megérte. (Mindez összesen kicsit több mint egy év alatt, kitartóan. Nem volt egyszerű)
2020. szept. 9. 00:00
 16/25 A kérdező kommentje:
#13, #15 ezek nagyon jó történetek, erőt tudtan belőlük meríteni!
2020. szept. 9. 07:06
 17/25 A kérdező kommentje:
Majd jelentkezem, ha sikerült elérni az 55kg-ot vagy ha nekem is megtörténik az az "áttkattanás". Az az 55kg szerintem már csak jövő év elejére fog menni.
2020. szept. 9. 07:18
 18/25 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy 3-4 éve lefogytam 60kg-ra és akkor is ugyanez az érzetem volt. Mintha a testképem nem változott volna semmi.
2020. szept. 9. 07:27
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy azért nem veszed észre a változást, mert lassan hozzászoksz az új kinézetedhez.

Javaslom, mérd meg a derék-, csípö-, mell-, comb-, karböségedet, írd fel valahová, ahol megtalálod és ezt is figyeld a fogyás alatt, sokkal jobban mutatja a fogyást, mint a kilók!

Meg esetleg készíts magadról képeket - fehérnemüben -, ahol tényleg látszik az alakod meg a fölölseg is, meg ha fogytál 4-5 kilót, akkor ugyanazon a helyen, ugyanolyan körülmények közt az új súlyoddal is, képen ugyanis sokkal észrevehetöbb a különbség, mint ha csak az emlékezetedre támaszkodsz!

Sok sikert!

2020. szept. 9. 08:15
 20/25 anonim ***** válasza:
Én 164 centi vagyok és voltam már minden 53-75 között. A 75 nyilván sok volt, de dagadtnak akkor sem éreztem magam. 53 kilósan viszont borzasztóan sovány voltam és aránytalan, semmi seggem és mellem nem volt. A legjobban 56 kilósan néztem ki, de én 60-65 között érzem magam a legjobban. Szerintem itt az idő elfogadni magad.
2020. szept. 9. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!