Lehet ennyi különbség egy 65 és 55 kilós nő között?
Hat nem tudom én 3 cm-vel vagyok alacsonyabb mint te. Amikor a legkövérebb voltam az 65 kg volt. Most vagyok 55 és borzasztó nagy a különbség. Abban is ahogy ki ezek (Utólag több ismerősöm is mondta, hogy akkor pufinak látott most meg inkább kifejezetten vékonynak, persze szerintem csak ahhoz képest amilyen voltam. :D) de főleg abban ahogyna érzem magam.
Most sem vagy teljesen elégedett de azért egész más mint amikor konkrétan követnek láttam magam és az is voltam. Nálam 50 a cél szerintem az is nagyon fog látszani főleg ha sikerül eleget sportolnom.
Szerintem nem érdemes most feladnod!
Lehet, hogy azért nem veszed észre a változást, mert lassan hozzászoksz az új kinézetedhez.
Javaslom, mérd meg a derék-, csípö-, mell-, comb-, karböségedet, írd fel valahová, ahol megtalálod és ezt is figyeld a fogyás alatt, sokkal jobban mutatja a fogyást, mint a kilók!
Meg esetleg készíts magadról képeket - fehérnemüben -, ahol tényleg látszik az alakod meg a fölölseg is, meg ha fogytál 4-5 kilót, akkor ugyanazon a helyen, ugyanolyan körülmények közt az új súlyoddal is, képen ugyanis sokkal észrevehetöbb a különbség, mint ha csak az emlékezetedre támaszkodsz!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!