Mi a különbség a darabos és a kilós turkálók között?
Hogyan kell ezeket elképzelni?
Illetve melyik éri meg jobban?
(Győri vagyok, ha valaki esetleg tudna itt ajánlani turkálót, azt megköszönném.)
A darabosak általában inkább vállfán vannak, a kilósak inkább hagyományos "túrósak". De kivételek persze akadnak.
A fő különbség az, hogy míg a darabosnál rajta van az ára, a kilósnál leméri az eladó és aszerint fizetsz. Mintha gyümölcsöt vennél.
A vállfa nem különbség, ahová én járok, ott is vállfán van minden, és mégis kilós.
Amúgy úgy kell elképzelni, hogy a darabárasnál minden ruhadarabra egyedi ár rá van írva, és annyiba kerül. Mint egy sima ruhaüzletben.
A kilósnál meg megfogják a ruhákat, amiket kiválasztottál, ráteszik a mérlegre (pontosan, mint a zöldségesnél) és úgy fizetsz.
szerintem a nyári cuccoknál mindenképpen jobban megéri a kilós, mert a kis nyári felsők, meg szoknyák olyan kis súlyúak, hogy csomót tudsz venni 1-2 kilóból.
A pulcsiknál meg kabátoknál már kérdéses, hogy melyik a jobb, mert azoknak elég nagy a súlyuk, azokkal lehet, hogy jobban jársz darabáras turiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!