Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy aki lefogy...

Miért van az, hogy aki lefogy 30 kilót, azt szénné sztárolják, hogy milyen ügyes és kitartó, aki meg el sem hízik, mert odafigyel és sportol huszonéve, azt a teljesítményt meg figyelembe sem veszik?

Figyelt kérdés
Most nem azt mondom, hogy a sportosakat körül kéne dícsérni, de efölött az emberek valahogy elsiklanak, szóval a hosszú évek kitartó teljesítménye kevésbé "valami", mint az, valaki ha egy év alatt jelentősen fogy.
2020. szept. 8. 12:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Utólag változtatni mindig nehezebb. Nem mindenki felnőttként hízott el, hogy kizárólag csak a saját felelőssége legyen.
2020. szept. 8. 14:22
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Sokkal könnyebb tartani a sulyodat mint fogyni.
2020. szept. 8. 18:52
 13/20 A kérdező kommentje:

Sokkal könnyebb 20 évig heti 3 x 1.5 órát edzeni és nem engedni a falási vágynak, mint ugyanennyi ideig habzsolni, majd pár hónap alatt fogyni.

Ezt mondjátok. Nem gondolom igaznak.

2020. szept. 8. 18:58
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
Hát nem tudom, én edzés nélkül normális etkezessel zabalas nélkül is tudom tartani a súlyom, nem kell ahhoz szénné edzenem magam. Pedig nem vagyok annyira szerencsés alkat, ha zabalnek disznora hiznek.
2020. szept. 8. 19:03
 15/20 A kérdező kommentje:
Nekem így is nehéz nem hízni.
2020. szept. 8. 19:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

13. Ki akar pár hónap alatt lefogyni ? Agyhalottakon kívül senki.

Amúgy fentebb írtam egy olyat, hogy vannak szép számmal akik kisgyerekkorukban híznak el, mert csak azt ehetik amit a szüleik adnak, és ehhez szoknak hozzá, de az nem egészséges, pl fehérlisztes tészta, fehér rizs, fehér kenyér. Nem mindenkinek bírja az anyagcseréje ezeket sem, mozgás mellett sem, pedig a hagyományos magyar konyha alapja.

2020. szept. 8. 19:18
 17/20 A kérdező kommentje:
16, ezt elfogadom, de én azokra gondolok, pl. ismerősökre, akik az elmúlt 20 évben híztak el.
2020. szept. 8. 19:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Elhízni kényelmesebb, élvezetesebb, főleg ha valaki imádja az édességeket, csipszeket, pizzát, hambit stb, persze sajnos hosszútávon az egészség látja kárát.

Vagy a rohanó életben nincs kedve, ideje, energiája az embernek odafigyelni mit eszik, meg eljárni mozogni.

2020. szept. 8. 19:34
 19/20 anonim ***** válasza:
41%
Egyetértek veled kérdező,manapság már mindenkiről cikket írnak,aki lefogy 10 kg-t,majd elárulják a cikk alatt,hogy életmódváltás a titkuk,aztán istenítik őket.Nagyon idegesítő.Aztán mennek az ilyen celebek a tv-be is elmondani,hogy lefogytak,másnap meg már fogyókúrás tanàcsadásba kezdenek és szentül meg vannak róla győződve,hogy minimum egy dietetikusi diplomával felér a tudásuk
2020. szept. 8. 20:27
 20/20 anonim ***** válasza:
43%

Aki 30 kilót hízik, ott benne van a pakliban az, hogy hormonális a dolog, vagy valamilyen súlyos lelki gondja van.

Azért senki nem hízik 30 kilót, mert szereti a chipset. Az max lusta plötyi lesz, de nem 100 kiló.. Egy normális ember elkezd kicsit odafigyelni amikor elkezd szorítani a nadrág a tesznyeség következtében..

Szóval ha valaki lead 30-40-x kilót, akkor nem olyan nehéz elképzelni, hogy mennyi küzdelem kellett hozzá.

Sajnos nem viccből kínlódik mindenki a fogyókúrákkal egy életen át. Brutál nehéz tud lenni néhány embernek.

2020. szept. 15. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!