Egy tányér spagettiben mennyi kalória van?
A kalóriabázis alapján:
15 dkg Teljeskiörlésű (száraz állapotban mért) tészta: 525kcal
5 dkg Trappista sajt: 191kcal
10 dkg Milánói szósz darálthússal: 105 kcal
ÖSSZES BEVITEL:
821
kcal
Én nem értem az ilyen kérdéseket! Ha kalóriát számolsz, ALAP egy konyhamérleg!!!
A tányér, a kanál nem mértékegység! Hogy a francba tudnánk kiszámolni? Utolsó is saccolt, de ha te kétszer annyit is kiszedtél? Ezért nem fogytok le soha. Az alap erőfeszítéseket sem teszitek meg. Mástól várjátok a csodát.
Egy tányér spagettihez magamnak megfözök 60 g tésztát, a páromnak 150-et - szerinted MELYIK az EGY TÀNYÉR, mint mértékegység?
Nekem 1 evökanál mártás kerül rá, neki 5 evökanál, nekem egy csapott evökanál sajt, neki meg 4-5 kanál legalább.
Szerinted mennyi az EGY ADAG mártás meg a KEVÉS sajt????
MINDENT mérj le (amit lehet nyersen, pl tészta), ha valamennyire is használható adatot akarsz, enélkül nagyon nem pontos értékeket kapsz, akár a fele/duplája is lehet a helyes mennyiség!
Nem vagytok normálisak!!!!
Egy normál adagról beszéltem. Mit nem lehet ezen érteni
Első vagyok. Mièrt lettem 0-ra pontozva? Nàlam kb ennyi az a mennyisèg amit megeszek. Nàlam ennyi a normàl adag.
Kèrdező, nem mindegy hogy neked mennyi a normàl adag. Nekem nőkènt (szàrazon mèrve) kb 80 g tèszta, pàromnak 3-szor ennyi. Apàmnak aki mèretben majdnem akkora mint pàrom, szintèn annyi a normàl adag mint nekem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!