Mit reggelizzek, hogy kibírjam 2 óráig?
szalonnás rántotta, 3-4 tojásból + 2-3 zsömle.
Garantáltan nem fogsz megéhezni.
Ha nagyobb darab ffi vagy, akkor duplázd a mennyiséget. :-D
Nekem a zabkása a leghatékonyabb ebből a szempontból. 50-100 g zab, tejből is elég sokat szív föl. Ilyen esetben zsírosabb tejből csinálnám.
Arra figyelj, hogy 2-kor ne edd túl magad, főleg, ha a reggeliben is volt bőven kalória.
Írtam volna, hogy mindenki hülyeségeket ír, aztán látom, hogy azt írták amit én akartam volna. Most büszke vagyok.
A legtartósabb, legkönyebb, de még is a leglaktatóbb, legenergiadúsabb reggeli, az két tükörtojás vagy omlett, sonkával, egy jó rozsos zsemlével és zöldséggel. A legjobb!
(#1
Csak jelezném hogy nekem pl egy 10 tojásos rántotta egy csomag virslivel és egy fél cipóval számít igazán kiadós reggelinek, pedig nem is vagyok annyira nagy darab.)
Kérdező (a fentiektől eltekintve amúgy) én ritkán reggelizem, de úgy is kibírom 2óráig akár tovább is. Ha felnőtt vagy már és nem vagy beteg nem fogsz belehalni, ha nem délben eszel hanem kettőkor.
De ha laktató reggelit akarsz akkor egyél egy laktató ebédet amit szeretsz és gond letudva. Nincs törvényileg előírva hogy mit ehetsz reggelire. Ha csinálsz valamit amit szeretsz akkor az laktatni fog.
Persze ehetsz egy olyan kombót is amit fenn írtam, ha azt úgy meg is eszed, még lehet kettőkor se fogsz kérni enni.
(Amúgy mi az amit szeretsz??)
Lángos?
Rántotta, tükörtojás. Zöldséggel, kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!