Tényleg nem lehet enni virslit és párizsit diéta alatt? Akkor mit reggelizzek, és vacsizzak?
Nincs olyan, hogy valamit nem lehet enni. Inkabb csak nem eri meg.
Altalaban a virslivel, parizsivel nem az a baj, hogy sok a kaloria(ugye ez relativ, de mondjuk nem is tul keves), hanem, hogy eleg sok adalekanyag van benne, nem egeszseges. Persze vannak kivetelek is. Szoval ha talalsz valami jot, ami 90%-os hustartalmu mondjuk, akkor szerintem eheted, ha a kaloriakeretedbe belefer.
De majd a nalam okosabbak megmondjak.:D
Az attól függ, hogy milyen diéta. CH-mentes, zsíralapú diétát tartók pl. rengeteg virslit, kolbászt, szalonnát esznek.
Párizsit én mondjuk alapból csak a kutyáimnak meg a cicáimnak adok.
Én elvből nem eszem ilyeneket. Undorító, márkás is, annyi sz.r van bennük. Én emiatt nem enném, de ha van gusztusod hozzá, akkor egyed. Nézd meg a cukortartalmukat. Nemelyikben elég sok van.
Amúgy én tojást és zabpelyhet szoktam reggelizni.
Szia:)
Szerintem ha rendszeresen mozgol akkor semmi gond nem lesz belőle, nem kell róla le mondanod teljesen, inkább nézd meg mindig a termékek összetevőit-(akár kalóriamennyiségeket)-vagy, hogy milyen húsból vannak (pulyka és csirke a legjobb) és aszerint vedd meg őket. Ne mindennap egyél ilyeneket, hanem pl.: heti kétszer, és délelőtt, mert akkor még simán ledolgozod. Vacsira szerintem ne egyél húst :) Helyettesítsd zöldségekkel, tojással, salátával, párolt zöldségek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!