Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt nagyon kártéko...

Fogyókúra alatt nagyon kártékony, ha ezt vacsorázom?

Figyelt kérdés
[link]
2020. aug. 25. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán nem, ha belefér a kalóriakeretedbe.
2020. aug. 25. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Rövid véleményem: túlárazott cukros szénhidrátbomba (negyede cukor, 3/4-e ch) mesterséges vitaminokkal felturbózva. Jóllakni biztosan nem fogsz a 30 g-os adaggal. Nekem ez inkább nasi kategória.
2020. aug. 25. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Valóban szinte semmi hasznos tápanyag nincs benne. Néha belefér “ nasi” gyanánt. Én nem laknék jól vele. De ha belefér a kalória keretedbe akkor egyed. Nem tudom mennyi energiát tartalmazhat egy tányérral, de szerintem egy 300kcal van. Én inkább főtt tojást ennék, vagy túrót. De mondom, ha belefér a keretedbe, akkor egészségedre. :)
2020. aug. 25. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Kipróbálhatod, nekem tuti nem jönne be. Az egész szinte csupa gyorsan felszívódó szénhidrát. Jól megtolná az inzulinszintem, így a vércukorszintem a padlón kötne ki, éhesen meg nem tudok aludni.

Ha eszel, akkor mindenképp mérd ki pontosan digitális mérleggel az adagot. Egy magas rosttartalmú ebéd után kimérve a 30 g desszert gyanánt valószínűleg nem okoz problémát (a kalóriakeretbe beleszámolva).

2020. aug. 25. 14:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt írja, 125 ml tejjel 175 kcal
2020. aug. 25. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha belefér, akkor nem fogja ez gátolni a fogyásodat.

Azt nem írtad, hogy egy-egy nap ennéd ezt, vagy gyakran, vagy mindig.

Az nyilván nem jó, ha mindig ugyanazt eszed. De ha csak időnként, akkor semmi bajt nem fog okozni a szénhidrát és a cukor sem.

2020. aug. 25. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

"Azt írja, 125 ml tejjel 175 kcal"

Igen, csak éppen nem laksz jól annyival, amellett, hogy az összetétele is marha egészségtelen. Ha mégis, egy-két óra múlva éhes leszel. De a legtöbben jóval többet esznek, mint ami a dobozon javasolva van. Ha nagyon szereted, próbáld ki, de mérd le pontosan az adagot (a pelyhet is és a tejet is, a tejet elég úgy, hogy 1 g=1 ml becslést használsz). Aztán vond le a tanulságot. Az is lehet tanulság, ha nem sikerült a javasolt adagot betartani.

2020. aug. 25. 14:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha megnézed, akkor ott van, hogy a negyede színtiszta cukor;vannak olyan gabonapelyhek, amiké jóval alacsonyabb, inkább azok között nézz körül, ha ilyesmit akarsz enni.
2020. aug. 26. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!