Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Üdv! 14/f,170cm, és 90 kg...

Üdv! 14/f,170cm, és 90 kg vagyok. Milyen fogyókurák lennének az én részemre? Vagy mit, hogyan kéne csinálnom? Ált. Ban 7 kor vacsorázok. NEM ESZEK SOKAT. KÖszi előre is.

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 23:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah, és sokat biciklizek. Vádli izmom az már van bőven. :D
2009. aug. 10. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

jééé egyéve pont nekem is ugyanezek voltak az adataim! énis 14éves 170 cm és 90kg voltam!

Kezdj el konditerembe járni, ott kérjél az edzőtől vagy valakitől aki szivesen segít tanácsokat.

énis igy voltam vele hogy nem eszek sokat... csak nemmindegy hogy mit! először is számold ki hogy miből mennyi kell: [link]

ehhez igazitsd az étrended! bodybuildert olvasgasd, figyelj a kajára, edzés keményen, napi minimum 45perc intenzív kardió (szobabicaj, futás stb.) semmise lehetetlen! én egy éve jöttem rá ugyanolyan adatokkal amik neked vannak hogy kövér vagyok és számos betegségem lehet késöbb ettől ezért elkezdtem figyelni a kajára és edzettem és 4 hónap alatt 70kg-ra fogytam, azóta izomtömeget építek...

2009. aug. 11. 00:00
 3/4 anonim válasza:
szerintem kezdj el futni, és használd ki hogy van rajtad zsír. a helyedben elkezdnék gyúrni. :)
2009. aug. 11. 04:48
 4/4 anonim válasza:
Küldj egy képet, hidd el tudok segíteni!! az arcod nem kell hogy benne legyen elég a hasad.
2010. júl. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!