Elkezdtem fogyókúrázni. Jó az, ha délután 4-5 körül vacsorázom, és úgy 7 körül eszek még zöldségeket vagy 1 almát? Vagy azt már nem kéne?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 21:17
1/6 anonim válasza:
inkább (sztem) vacsizz 6 körül és ha annyira szereted a zöldséget akkor valahogy próbáld beleilleszteni a vacsorádba (gondolok arra hogy olyat vacsizz amihez lehet enni zöldséget) :)
2/6 A kérdező kommentje:
7 körül etetem a gyerekeket, és nem bírom ki, hogy ne kapjak be valamit. Ezért gondoltam arra, hogy akkor eszem én is velük, de csak zöldséget (uborka, paradicsom, paprika). Nagy baj?
2010. júl. 15. 21:37
3/6 anonim válasza:
Dehogy baj!!!!!!
Egyél csak zöldségeket, salátát sonkával, csirkehússal akár.:) Én még 8kor is szoktam vacsizni, ha megéhezek, 2abonett egy sonkával, paradicsom, paprika, ubi, saláta, mikor mi:)
4/6 anonim válasza:
egy könnyű, nem teleevős kis zöldségrágcsa belefér, nyugodtan :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam, akkor jöhet pár szelet uborka kis paprikával és paradicsommal!
Muszáj lefogynom jó pár kilót, remélem most sikerül!
2010. júl. 15. 22:24
6/6 anonim válasza:
Ha este csak zöldséget eszel, biztosan lesz eredmény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!