Ha eszek nem tudok fogyni, ha nem eszek, nincs energiám sportolni?
Mi ez a marhaság? Hogy ha nem eszel akkor nincs energiád sportolni .
Te lusta vagy !Nem energia szegény .
4#
"És mennyivel növeljem a zsírt? Mert a túl sok abból se jó."
Ketogén diétáról hallotál? Ott akár 85% is lehet a zsír és igaz ... attól még hogy "diéta" nem feltétlenűl jelenti azt hogy fogyásra szolgál, de kalória deificitben attól is lehet fogyni.
Sőt vannak magas szénhidrát tartalmű diéták, amikkel szintén lehet fogyni.
Pl.: Ma reggel bundás kenyérrel indítottam a napomat és délben fehér párolt krumpli volt a köret a pulykához, amit meg leöntöttem uncle beanses szósszal.
Így is fogyok, már lassan 4 hete, nagyon minimálisan érzem az éhséget és bőven túl sok a fehérje bevitelen táplálékkiegészítők nélkül. Ma is kb 190g fehérjét vittem be. (Jó mondjuk én kicsi sokat sportolok)
Edd azt amit jól esik, úgy hogy benne elég nagy kalória deficitben maradj és megfelelő legyen a fehérje beviteled. Csak annyi hogy próbálj meg kevésbé kalória sűrű ételekre hagyatkozni, hogy mindig telített legyen a gyomrod...
Rossz az étrended, rossz a mozgásformád.
Ha nem értesz hozzá, nincs ötleted, inkább fordulj szakemberhez. Lehet ami másnak bevált és ajánlják, neked nem fog.
Nem muszáj sok szénhidrátot enned, csak ehhez van hozzászokva a szervezeted. Ha így nem tudsz fogyni, akkor kevesebb ch - több zsír (zsírosabb fehérjeforrások). Kell pár nap, mire a szervezeted rájön, hogy nem csak szénhidrátból tud energiához jutni, de aztán lesz erőd mozogni.
Ha nagyon aktív vagy, sokat mozogsz, akkor megpróbálhatod a fordítottját is: több szénhidrát (főleg lassan felszívódó) - minimális zsír (zsírszegény fehérjeforrások). Van, akinek beválik, de szerintem nehezebb tartani, sok finom étel kiesik. (Én speciel nem bírnám.)
Fehérjéből mindkét esetben érdemes az ajánlott mennyiséget bevinni, ha szeretnél minél többet megőrizni az izmaidból. És mindkét esetben egyél sok zöldséget, a sok rost is segíti a jóllakottságot.
Vagy egyszerűen rossz a hozzáállásod és azt hiszed csak a gyors fogyás a fogyás. Heti MAX 1 kilóval számolj, de inkább féllel.
Miért ajánljátok neki miből egyen többet-kevesebbet mikor azt se tudjátok milyen az étrendje?
Csak mert ha valakinek nincs energiája edzeni az keményen koplalhat.
Miket eszel? Milyen ütemben akarsz fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!