Így fogyhatok, nem túl sok kalória?
26eves nő, 165/70
Próbálok 1300-1400 kcalt enni, de 1500on belül maradni mindenképpen. Ezek tiszta kajak, hús /sült csirke, sonka, néha kacsa vagy marha, sertés/, cottage cheese, tojás, Tej mértékkel, saját magam sütötte tk kenyér, savanyúságok zöldségek, gyümölcs és időnként magvak. Néha ha megkivanom cukormentes proteinek fagyi (450 mles doboz 320 kcal, ennek a felét eszem meg egyszerre ált) illetve egy-egy kocka 85os etcsokit.
Mozgok... A baj, hogy minimális edzestol is elviselhetetlen izomlazam van, ami a napi teendoimben is gatol nem H meg edzenek. Pl kedden csináltam egy fél órás labedzest (kitörések, guggolasok, szép pad, hasonlok). És a wcre is nehéz leulnom. oké total inaktív voltam eddig de ez fog változni? Mert annyira fáj H mai edzést se tudom megcsinálni. Tegnap direkt seta-kocogtam H jobb legyen, de inkább rosszabb. eroltessem az erősítő edzéseket így vagy inkább kardiozzak? Mert így ha heti 1 edzést bírok az izomláz miatt az nem túl hatékony:(
Az elején nem szabad osztott edzéseket csinálni! Először hozzá kell szoktatni az edzéshez az izmokat, ízületeket.
Teljes testet átmozgató kell. És ha ezt már megszoktad, utána bonthatod izomcsoportokra.
A shopbuilder oldalon találsz jó edzésterveket. Ezzel indítsd:
Utána jöhet ez:
Majd az osztott kezdő:
Utána meg a haladó:
De mire idáig eljutsz, utána olvasok, másoktól is kapsz tanácsot, és azon kapod magad, hogy magad állítod össze az osztott edzéstervedet.
Az előttem levő nagyon jókat írt!
Kiegészíteném annyival, hogy edzés előtt-alatt szedj/igyál bcaa-t, ez segíti a teljesítőképességed és csökkenti az izomlázat is+ l karnitin segíti a fogyást, ezáltal ez is növeli a teljesítőképességet. Nekem nagyon bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!