Mennyit fogyhatok, ha annyit eszek amennyit elégetek egy nap sporttal?
Nincs sok időm fogyni sajnos, az edzésről/sportról nem akarok letenni mert szerintem az egyik legjobb dolog a világon. Az a lényeg, azt találtam ki, hogy ha egynap ennék olyan 1200kalóriát azt el is égetnék edzéssel. Szoval minden étkezés utan edzenek, így ledolgoznám amit bevittem előtte. Beválhat? Hány kg-t tudnek ezzel fogyni 5 nap alatt kb?
Milyen következményei lehetnek ennek?
5 nap alatt max vizet vesztesz, az első pàr kg legnagyobb része visszatartott víz. A zsírból való fogyàs lassú. Heti fél, nagyobb feleslegnél akàr 1 kg. Annnàl több izomból megy meg vízből. Az meg nem fogyàs, csak sorvadàs, nem fogsz jobban kinézni, nem lesz kevesebb zsír a testen. ( bàr gondolom nincs sok felesleged ha sokat tudsz mozogni). Ha edzel is és mellé ilyen kevés evéssel sanyargatod a tested, bosszút fog àllni. Koplalós napok, hetek utàn megy fel legjobban a hàj.
Ne napok alatt akarj testzsírból fogyni mert olyan nem létezik. Hónapok alatt màr lehet eredményeket elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!