Mennyit fogyhatok, ha egy hétig nem eszek semmit csak vizet iszok?
A mérleg kevesebbet fog mutatni, de nem leszel egészségesebb. Az izmod fog leépülni, zsírból semmi nem fog lemenni, ez puszta biológia, a szervezeted túlélő üzemmódra vált.
Változó, kb 5 kg-t, de amint abbahagyod, durván visszajön. Vitaminhiányon és izomleépülésen kívül pedig a folyamatos fekvésnek is lehetnek káros következményei.
Én is szeretnék fogyni, de az iskola miatt sajnos sokszor nem tudok edzeni... Most hogy itt van a szünet inkább kihasználom az időt, és nem fetrengek egész nap. De persze te tudod.
Egyébként koplalással nem lehet sem tartósan sem egészségesen fogyni, mert visszahízod. De ezt már előttem is írták.
És hogy a kérdésre is válaszoljak: 4-5 kilót biztos, de ez változó, én továbbra is azt mondom, hogy inkább kezdj el mozogni és mellette normálisan enni.
Attól függ mennyi izom van rajtad, és mennyi vizet tart vissza a szervezeted.
Én nagyon vizes voltam, műtét után 1 hétig nem tudtam enni, 6-7 kg-t fogytam, de ez mind víz volt. Semmi nem látszott belőle, csak a mérleg mutatott kevesebbet, és amint elkezdtem enni, 2-3 nap alatt ismét ugyanott voltam, mint ahonnan indultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!