Úgy fogyhatok ha minden bevitt kalóriát elégetek sportal?
Ha megeszek valamit annak kiszámolom a kalória értékét és annyit sportolok...tudom hogy ez nem mindig olyan pontos de akkor nap végére 0 állnék nem?
Most hagyjuk hogy nem fogod bírni meg minden...tegyük fel fogom...sikerülhet?
köszönöm mindenkinek aki válaszol!
miért értelmetlen?
reggel este egy ór intenzív futás
napközbenn 2x egy óra torna és egy óra biciklizés
ennyit vagy ennél többet simán mozgok minden nap az élsportból jövet
ez hány kcal-t égethet el kötve hiszem hogy ennél többet eszem elég keveset eszem
Egy elsportolo tisztaban van a taplalkozassal...
2 ora futas, 2 ora torna, es egy ora biciklig, na persze :DD
Ha te napi 5 óra intenzív mozgással jönnél az "élsportból", akkor nem lenne szükséged fogyásra.
A tegyük fel stílusú kérdéseknek meg semmi értelme, mert feltenni bármit lehet. Tegyük fel, lefogynál. És aztán tovább?
"akik egészségesen táplálkoznak és mozognak sokat azok ledolgozzák az aznapi kaját"
Akik egészségesen táplálkoznak és mozognak, azok megadják a szervezetüknek az alapműködéshez szükséges kalóriát, és nem 3 nap alatt akarják lefogyni az évek alatt felhalmozott feleslegüket.
nem három nap allat akarok lefognyi egész nyárra terveztem és 8 kilóról van szó nem hinném hogy ez olyan irreális cél
az élsportot meg pontosan 6 hónapja hagytam abba azóta is sportolgatok de ezt csak 2 hete csinálom de ha azt mondjátok ez így értelmetlen rendben én elhiszem
nem azért kérdezek mert mindent tudok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!