Miért nézek ki kövérnek még mindig?
Figyelt kérdés
Fogytam 4 ev alatt 30 kilót , most vagyok 75. Még kéne fogynom, mert csak 167 cm vagyok , nö.
Negyvenes.
Most mégis úgy nézek ki, mintha 95 kiló lennék, vastag karok, és vaskos maradtam mindenhol.
A húsom is puha, pedig szaladok.
2020. aug. 11. 13:46
11/12 anonim válasza:
Vagy csak fel vagy picit fúvódva, ami egy hét "tiszta" étkezéstől helyre áll.
A másik, hogy a kor előrehaladtával kevésbé rugalams a bőr, nem tud annyira alkalmazkodni a test változásaihoz. Lehet, hogy azt látod, hogy eg nagyon picit megnyúlt a bőröd, és azt hiszed zsír van alatta.
Wgy harmadik dolog, hogy korábban a kajára figyeltél inkább mint a sportra. Ha viszont felszednél egy kis izmot (a maradék minimális mennyiségű zsír alá) akkor az picit jobban megformásítana
12/12 anonim válasza:
Én is negyvenes nő vagyok, és bár csak 14 kilót fogytam, de tudom, miről beszélsz. A bőr ilyenkor már nem tudja úgy követni a dolgot. Viszont fogadj el tőlem egy tanácsot. A futás baromi jó sport, de attól az életben nem leszel feszes. Vagy súlyzós edzés, vagy saját testsúlyos edzés kéne heti 3X ha lehet kérj meg egy személyi edzőt hogy állítson neked össze egy tervet, azt csinálod kb egy hónapig, aztán csináltatsz vele egy másik tervet és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!