Miért nézek ki kövérnek még mindig?
Figyelt kérdés
Fogytam 4 ev alatt 30 kilót , most vagyok 75. Még kéne fogynom, mert csak 167 cm vagyok , nö.
Negyvenes.
Most mégis úgy nézek ki, mintha 95 kiló lennék, vastag karok, és vaskos maradtam mindenhol.
A húsom is puha, pedig szaladok.
2020. aug. 11. 13:46
1/12 anonim válasza:
A sok szénhidrát fújja fel az embert sok esetben. Kenyér, pékáru, ilyesmik. Meg persze a cukrok.
2/12 anonim válasza:
Sportolj, hogy izmod legyen. Menj el orvoshoz, hátha vizesedés okozza a puffadást.
3/12 anonim válasza:
Sztem ket dolog állhat a háttérben, vagy sokat sportoltál mellette, ami inkább erősítés volt, nem kardio és megerősödtek az izmaid, vagy ahogy a 2-es írja, vizesedhetsz is, akkor viszont a sót száműzni kellene.
4/12 anonim válasza:
Ha izmos lenne, nem nyavalyogna a kilói száma miatt, meg a húsa puhasága miatt. Szép teljesítmény a harminc kiló, de nem elég. Kezdj el súlyzózni is, és változtass a diétádon.
5/12 anonim válasza:
40 elmúltál, azért nem vagy olyan feszes, illetve van aki eleve nem az a kemény húsú fajta, ráadásul ebben a korban a bőr is hajlamosabb megnyúlni. Szerintem inkább az agyad nem tudja rendezni a testképedet, biztos nem nézel ki 95kg-nak. Mérlegelned kellene, hogy megéri -e a további fogyás, vagy nem kellene -e valami intenzívebb sportba kezdened, a bőröd miatt pedig kollagént szedni.
6/12 anonim válasza:
A vizesedés is a cukortól és a pékárutól van, de pontozzatok le, aztán próbáljátok ki mennyit lehet fogyni ilyenek nélkül... Nem a zsír meg a fehérje hízlal, hanem a kenyér, zsemle, sütik stb. mert abból szeretnek az emberek zabálni, mint egy disznó, akaraterejük meg nulla, hogy leálljanak vele.
7/12 anonim válasza:
6-os te milyen akaraterő hiányról beszélsz ember? A kérdező lefogyott 30 kg-t, valószínűleg nem zsemledietával. Csúnya, mikor a butaság találkozik a rosszindulattal.
8/12 anonim válasza:
Nem a kérdezőről beszéltem, hanem az átlagról.Az is csúnya dolog, amikor lebutázunk egy olyan embert, akit nem is ismerünk, meg azt mondjuk rá, rosszindulatú. Biztos azért válaszol az ember, mert rosszindulatú, nem azért mert segíteni szeretne/leírja a saját tapasztalata alapján, hogy mi segített.
Úgy látszik van itt egy ember, akinek nincs akaratereje és magára vette az egészet. Sajnálom, hogy fáj az igazság.
9/12 anonim válasza:
Hiába pontozzátok le a 6- ost, igaza van.
10/12 anonim válasza:
Fehérje dús ételt ajánlok, és súlyzós edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!