Meg mindig nagyon kövernek nezek ki, meddig?
12 kilot fogytam, marcius ota, 104 röl most vagyok 91,8
1,70magas nö.
Mikor teherbe estem voltam 82-85 csinosnak ereztem magam.
Arra gondoltam h ahogy közelitek vissza a 85 fele, kezdek hasonlitani a regi önmagamra, de a hasam meg mindig nagyon hájas , rengeteg zsir van mèg rajta, szerintem 85 fele se lesz akkora valtozas, ezek szerint 75 kene legyek max.
40 eves vagyok.
Velemenyek?
Biztos hogy nem koplalsz es izmot veszitel?Erre ugyelj neh csak osszeess es ott maradjon a zsir..
Masik gondolatom hogy ahol eddig husisabb voltal most onnan ment le eloszor pl lab es igy a hason meg meg van rekedve a zsir...ilyenkor tartani kell a fogyokurat hisz helyi fogyas nincs...az onkep fogyast illetoen a tukortol fugg h te jol erzed e magad..ha most zsirosnak talalod a hasad felesleges lenne feladni ha mar eddig eljutottal
Kösz. Nem koplalassal fogytam, feherjedus taplalkozassal, csökkentt kaloriabevitellel.
Feladni nem akarom
Egyrészt az idővel az alak változik, sajnos igen, lehet, hogy ugyanaz a kinézet most kevesebb kilót jelent.
Másrészt sajnos nem a szemünkkel látunk, hanem az agyunkkal. Vagyis ha már megszoktad magad 104 kilós kinézettel, akkor egyszerűen a testképed az a fejedben, és nehezen ismeri fel az agyad, hogy máshogy nézel ki. Tudom, furán hangzik, de így van.
Ne csak súlyt mérj, hanem centiket: derék, csípő, mell, comb. És vedd elő a március előtt hordott ruháidat és nézd meg magadon őket!
Nem szabad feladni, menni fog! És amúgy is, a 85-ig még hátra van pár kiló, ne temesd el előre az eredményt! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!