183 cm-es lány vagyok,93 kg a súlyom, eléggé eloszlik, mivel magas vagyok, szóval nem nézek ki nagyon kövérnek, csak husinak, de ettől függetlenül ez egészségtelen súly? Mennyi lenne az ideális?
Az az ideális, amikor az ember meztelenül tükörbe néz, és elismerően mosollyal az arcán így szól: "hmmm de kurv@ jól nézek ki!"
De tényleg...
Egyébként meg nem kell mellébeszélni ezzel a husi dumával... 93 kiló vagy könyörgöm. Kövér vagy...
21.41... 183 centis NŐ! És 93 kg... én ilyen magas férfi vagyok, és 90 kiló... meglehetősen kisportolt alkattal...
183 centis nőnek max 75-80 kiló az, amit még elfogadhatónak lehet mondani. Ezt a kérdező is tudja, csak még nem mondta ki magának... Engem meg lepontoz, bár attól a zsír nem fog eltűnni róla :)
Én 183cm és 74kg vagyok (24 éves ff)
elvileg nekem ez az ideális :)
20év körüli lánynak 180-185 cm-nél 62,1 Kg az ideális testsúly.
a neten ezt írják :)
21.58 mindjárt jönnek a "husikák" és fröcsögő szájjal fogják védeni a mundér becsületét!
Elmondom mik lesznek:
1: "62? Jézusom az már anorexia!"
2: "Fujj de vékony fiú lehetsz!"
3: "Én 180 centi vagyok és 88 kiló... nem vagyok kövér!"
Stb.stb.stb.stb :)
21:51! nem én pontoztalak le, amúgy meg azért nem tartom magam kövérnek, mert pl a hasam teljesen lapos és sehol sem tülemkedik ki rajtam zsírpárna, hanem pl a csípőm eléggé széles, amúgy meg miért hazudnék egy ilyen oldalon, ahol pont az a lényeg, hogy bármit megkérdezhetek, mert úgy sem tudják, hogy ki vagyok?
és különben sem azt kérdeztem, hogy kövér vagyok-e, hanem hogy ez egészségtelen-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!