Kövérnek nézek ki hátulról?
2014. jan. 17. 15:38
1/25 anonim válasza:
Boldogság lenne a világban, ha minden ember aki kövérnek tartja magát, így nézne ki..:DD dehogy vagy az
2/25 anonim válasza:
kövér?hisz nincs is feneked...inkabb szedj fel egy par kilot.
3/25 anonim válasza:
most ez komoly? nem értem egy vékony lánynak mért kell ilyen kérdést kiírni :D
4/25 anonim válasza:
Igen. Még legalább 5kg-tól meg kéne szabadulnod.
5/25 anonim válasza:
Így hátulról tökéletes vagy! De elölről is megnézném!
6/25 A kérdező kommentje:
tényleg fogynom kéne 5 kilót? elölről: [link] (ez ugyanakkor készült :)
2014. jan. 17. 17:10
7/25 anonim válasza:
Dehogy kell fogyj! Hova fogynál már? :)
8/25 anonim válasza:
Inkább az elmédet palléroznád...
9/25 A kérdező kommentje:
az elmémet. hát, nem vagyok hülye akár hiszitek akár nem. A Fazekasba járok, 8-os vagyok és elsőként jutottam be a gimibe :) szóval...
2014. jan. 17. 18:01
10/25 anonim válasza:
Igen, tényleg fogynod kéne 5kgt.... Szerinted komolyan mondtam?
Hol lennél már kövér? Kórosan sovány vagy!! Fel kéne keresned egy orvost, és ezt most komolyan mondom.
Nem vagy véletlenül anorexiás? Azok látják magukat kövérnek, miközben már a hullaházba lehetne őket tolni...
Gondolkozz el egy kicsit, állj a tükör elé és láss reálisan.
Vagy akkor te így mindenkit kövérnek látsz? Kövér az egész világ? Mert nálad vékonyabbat már nem nagyon lehet mutatni..ha mégis, az már biztosan beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!