Nagyon dagadt vagyok hogyan fogyhatnék le?
155 cm és 48 kg vagyok 5 kg-ot szeretnék minimum leadni.
Ha elkezdek rendszeresen futni az hatásos lehet?
Körülbelül mennyi kalóriát kéne fogyasztanom napont, hogy fogyjak?
Súlyosan elvagy hízva ez már kóros azonnal le kell fogynod mert ez az életedbe kerülhet
De amúgy én jobban elvagyok hízva 70kg val
A testsúlyod a normál tartomány alsó határán van. Ha dagadtnak látod magad, akkor lehet, hogy nem reális a képed magadról. Ismerősök, családod, rokonok mit mondanak?
Ha mégis úgy érzed, hogy ez a mostani testfelépítés számodra nem annyira tetszik, akkor pedig tényleg a sport segíthet, illetve ha picit jobban figyelsz az étkezésre. Egyél kicsit többet, hogy nőjön az izom (ettől a mérleg többet fog mutatni, de a tested sokkal szebb lesz) és mellette sportolj. A futás segíthet, próbáld meg elsajátítani a jó technikát hozzá. Elsősorban a lábakat és a hátat fogja erősíteni. Szebb lesz a tartásod és fornásabb a lábad, ami optikailag vékonyít
Ez a normális hidd el
De itt te magad is tesztelhetd
Be kell írni korod nemed testmagasságod és súlyod értéket
És meg kapod a megfelelő választ
És bár nem nagyon tehetek semmit érted ezen kívül de szerintem test kép zavarod van ( nem akadekoskodok És nem akarlak semmilyen szinten megbántani de nem art egy pszichológussal beszélni )
Hat ne hidd el amit a családod mond
Ők hazudnak !!!És a negatív kommentel se foglalkozz :)
Normális testalkatod van és kész 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!