Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő elteltével látszik...

Mennyi idő elteltével látszik a böjt okozta fogyás?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy hét böjttel mennyire drasztikus eredményeket lehet elérni? A böjt számomra azt jelenti hogy nem eszek semmit és csak vizet iszom.

2020. aug. 6. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon szigorúan követed 3-4 nap,ha csak kevesebbet eszel (mert ugye evés nélkül, csak vízzel nem fogod sokáig bírni) akkor kb 1-2 hét.
2020. aug. 6. 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

3-4 nap alatt látszik, mert belehalsz. A vitaminokat, ásványi anyagokat be kell vinni mindenképp, arról nem is beszélve, hogy az agynak szüksége van szénhidrátra a működéshez. A 24 óránál további böjt csak kivételes esetben javasolt a dietetikusok által.

Egyébként pedig ha nem eszel semmit, egy napon belül rengeteg vizet vesztesz és kiürül az aktuális béltartalmad.ez kb minusz 4 kiló. De amint újra eszel, ez teljesen vissza fog jönni. Látszani meg nem látszik, mert belülről ürülsz és nem zsírból fogysz. Két nap után annyira belassul az anyagcsere hogy utána hetekig kell figyelned az egészséges étkezésre hogy egyáltalán súlytartásba visszaállj

2020. aug. 7. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:

5-napos böjt után 4-6kg a különbség amit a mérlegek mutatnak (89-90 kg voltam mikor elkezdtem). Aztán hogy ennek mekkora része víz, szénhidrát (glikogén az izomban meg a májban) illetve zsír, na ez jó kérdés.

Meg az is érdekes, hogy miként reagál majd a szervezet, ha elkezdek tápanyagot bevinni, eddig vitaminokat, calciumot, nátriumot meg magnéziumot vettem be.

2020. aug. 20. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!