Miert lettem nehezebb 5ora elteltevel?
Kb. du. 4fele allltam fel a merlegre 79.00 vooltam ruhaval mindennel egyutt.. utana ettem brokkolikremlevest, natur csirkemellet kb 2szelet es salatat bőségesen.Elmentem edzeni cardioval kezdtem utana mell,tricepsz, has es vegen szauna....megittam egy feherje turmixot (scotec isogreat)
haza ertem 10re ettem kb 300ml brokkoli kremlevest es egy pici csirkemell szeletet.......ráaltam a merlegre ruha nelkul es 79.5 egyszeruen nem ertem......es most dietazom mar azt hittem 77 fele jarok erre itt van ez!!!:@ pedig a delutani meres ezt mutatta....
segitsetek
Rosszul csinálod. Nincs étrended se, meg semmi tudásod a témával kapcsolatban.
Olvass Sárga kapszulát, meg builder alapismeretet.
Mérlegre pedig:
-1 héten egyszer
- reggel
-éh gyomorral
-pisi-kaki után állunk!
:DDD
Arra gondoltál már hogy közben ettél? Több folyadékot vittél be?
Reggel éhgyomorra, felkelés/wc után heti egyszer mérd magad, NEM kell naponta. Mondjuk minden héten hétfőn.
Szerinted hova lett a sok kaja meg folyadék amit elfogyasztottál?
Köddé vált?
Mérlegre meg úgy állj,ahogy az 1-es írta.
Fél kiló ingadozás nem mérvadó. Ennyi folyadékot simán megiszol egyszerre és ugyanígy ennyit ki is pisálhatsz. Aztán ott van a kaja is.
Meg nem értelek, miért kéne 79-ről két kilóval kevesebbnek lenned néhány óra elteltével?
Neked kb. három hét alatt kell két kilót fogynod!
Az edzést mindig súlyzós edzéssel kezdjük és csak utána kardió (de inkább aerob vagy intervall), még jobb lenne ha külön időpontokban menne, a legjobb pedig ha külön napokon.
Edzés utáni étkezésnek tartalmaznia kell szénhidrátot, és minél hamarabb, egy óra elteltével legyen ez, ne ilyenkor állj neki szaunázgatni! Szaunázgattál volna vasárnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!