Miert lettem nehezebb 5ora elteltevel?
Kb. du. 4fele allltam fel a merlegre 79.00 vooltam ruhaval mindennel egyutt.. utana ettem brokkolikremlevest, natur csirkemellet kb 2szelet es salatat bőségesen.Elmentem edzeni cardioval kezdtem utana mell,tricepsz, has es vegen szauna....megittam egy feherje turmixot (scotec isogreat)
haza ertem 10re ettem kb 300ml brokkoli kremlevest es egy pici csirkemell szeletet.......ráaltam a merlegre ruha nelkul es 79.5 egyszeruen nem ertem......es most dietazom mar azt hittem 77 fele jarok erre itt van ez!!!:@ pedig a delutani meres ezt mutatta....
segitsetek
Még verj be egy szelet csirkemellet, hogy ne bonts éjszaka izmot, aztán húzzál aludni!
Holnap reggel pedig kerüld el a mérleget messziről! Eszedbe se jusson ráállni! Majd egy hét múlva mérd meg magadat!
Addig pedig folytasd az edzéseket, a táplálkozásodon meg annyit változtass, hogy súlyzós edzés előtti és utáni étkezésben legyen egy kevés szénhidrát is, mondjuk rizs.
Ha nincs edzés vagy csak aerob van, akkor teljesen jó a csirkemell salátával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!