Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Központi idegrendszerre ható...

Központi idegrendszerre ható étvágycsökkentő?

Figyelt kérdés

Létezik olyan kp-i idegrendszerre ható étvágycsökkentő, ami legális és hatékony? Sokfélét kipróbáltam már de semmi sem vált be. Nektek van esetleg valami bevált módszeretek?

Vannak ezek a gyomorban telítettség érzést okozó tabletták meg a vércukrot szinte tartó tbl-ák, de nekem nem az a fő probléma, hogy éhes vagyok, hanem hogy kívánom az ételt, akkor is ha nem vagyok éhes. Erre mi a megoldás? Hallottam az Adipex retardól és társairól, de azok nagyon egészségkárosítóak és be is vannak tiltva, hiába hatékonyak. Ez nálam ilyen pszichés éhség, ez ellen mit lehet tenni?

2020. aug. 3. 11:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%

Nemcsak a répa egészséges. Azért kérdeztem, hogy milyen diétát követsz, hogy hátha tudok valami finom nasit ajánlani. Én viszonylag kevés (80 gramm) ch-t eszek egy nap, de simán belefér ebédre a házi hamburger cukormentes kólával, pizzát is szoktam enni, csokit, sütit, mindenre van megoldás.

De ha te nem ilyen diétát követsz, hanem csak a kalóriákat számolod, abba is belefér egy csomó minden. De nehéz úgy segíteni, hogy nem tudom, mit ehetsz.

2020. aug. 4. 09:41
 22/26 anonim ***** válasza:
86%

Ez csak hiszti.

Fogyni "akarsz", de áldozathozatal nélkül. Az nem fog menni.

Sok tanácsot kaptál, de neked semmi sem jó, csak kifogásokat keresel, és csak egy "csodatabletta" kellene. Az nincs.

2020. aug. 4. 10:50
 23/26 anonim ***** válasza:
57%
Pszichológus kellene neked, mert az érzelmi éhséget nem lehet tablettával eltüntetni, ott elfojtással, stresszel van a baj.
2020. aug. 4. 11:07
 24/26 anonim ***** válasza:
60%

#7 vagyok, most olvastam a 6. kommentedet. Lehet, hogy te is olyan vagy, mint én, zsírszegény diétás ételekkel én sem lakok igazán jól. A "csirkerizs" (gondolom mellből) plusz natúr saláta nem mindenkinek jön be. A jó hír az, hogy nem csak ilyen ételekkel lehet lefogyni. Én low carb étrenden vagyok évek óta, 15 kilót fogytam úgy, hogy normális adag ételeket ettem, és ebbe belefér egy jó marhapörkölt vagy akár csülkös pacal is :) Persze a saláta is jó, de én sok párolt zöldséget, főzeléket és levest is ettem.

A mekis menüdben sok a gyors szénhidrát, kevés a hasznos tápanyag, ráadásul ezeket az ételeket pont úgy alakították ki, hogy nagyon finomak legyenek és ne túl laktatóak, pont azért, hogy az emberek minél többet akarjanak belőle enni. Nem csoda, hogy utána úgy érzed, még bírnál enni.

2020. aug. 4. 11:33
 25/26 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen megértelek, én a szénhidráttal voltam így, egyfolytában kívántam, minél többet, és soha nem volt elég. Nekem az segített, hogy a kenyeret, tejet abszolút kiiktattam, illetve helyettesítettem mandulatejjel, és próbálom minimalizálni, így a farkaséhség pár nap múlva elmúlt, és most nem is kívánom. Lehet neked is ezt kellene :figyeld meg, mi az ami neked rossz-zsír, vagy ch, és próbáld azt minimalizálni, hidd el, ha kibírod egy hétig, akkor elmúlik a sóvárgás!
2020. aug. 4. 12:04
 26/26 A kérdező kommentje:
Tehát akkor elvégre is senki nem ismer központi idegrendszerre ható gyógyszert ami csökkenti az étvágyat és legális?
2020. aug. 7. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!