Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Központi idegrendszerre ható...

Központi idegrendszerre ható étvágycsökkentő?

Figyelt kérdés

Létezik olyan kp-i idegrendszerre ható étvágycsökkentő, ami legális és hatékony? Sokfélét kipróbáltam már de semmi sem vált be. Nektek van esetleg valami bevált módszeretek?

Vannak ezek a gyomorban telítettség érzést okozó tabletták meg a vércukrot szinte tartó tbl-ák, de nekem nem az a fő probléma, hogy éhes vagyok, hanem hogy kívánom az ételt, akkor is ha nem vagyok éhes. Erre mi a megoldás? Hallottam az Adipex retardól és társairól, de azok nagyon egészségkárosítóak és be is vannak tiltva, hiába hatékonyak. Ez nálam ilyen pszichés éhség, ez ellen mit lehet tenni?

2020. aug. 3. 11:56
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok éhes, hanem kívánom az ételt ---> étvágyam van. De tudom hogy nem azért mert éhezem.
2020. aug. 3. 14:13
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak mennyiségi éhezés van, éhezhetsz minőségileg is.

A króm tabletta amúgy tényleg sokaknak segít, próbáld ki.

2020. aug. 3. 14:16
 13/26 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam. Nagyon sok minden kipróbáltam már. Hiába edzek és próbálok egészséges ételeket enni, akkor is rám tör a falás és az egészet dobhatom a picsába.
2020. aug. 3. 14:19
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor falj egészséges dolgokat, ne mekis kaját. Keress olyan dolgokat, amit nagyon szeretsz, de egészséges.
2020. aug. 3. 14:21
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy milyen diétát követsz, mit eszel egy átlagos napon?
2020. aug. 3. 14:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A rízst főzd húsleves lében, vagy süss alá kis hagymát; a húst fűszerezd alaposan bármilyen keverékkel, fokhagymával, mustárral akár; a salátát feldobja bármilyen citrusféle reszelt héja. Egy ilyen egyszerű dologból is 100 féle izgalmas ízkombinációt ki lehet hozni, minimális hozzáadott kalória mennyiséggel.
2020. aug. 3. 14:35
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lelki eredetű a dolog. Valamit kompenzálni akarsz az evéssel. Keress fel egy pszichológust, akivel megbeszélheted a gondjaidat. Szerintem rendbe jönnél egyhamar.
2020. aug. 3. 14:43
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem kívánok egészséges dolgokat. Lehet az utóbbi lenne a legjobb, szakember kell. HA már étvágycsökkentők nem léteznek. De a szakemberek meg méreg drágák
2020. aug. 3. 15:41
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Akaraterő kellene, és ha megkívánod a mekit, akkor szimplán nem elmenni, és bezabálni még egyet ebéd után. Az első pár hét nagyon szar, de ha azt kibírod, utána már sokkal egyszerűbb lesz. Nem áltatlak vele, hogy később nem fog rád törni, hogy hű de ennék valami egészségtelent, de nem olyan gyakran, és hát... olyankor ott kell lenni fejben, és azt mondani, hogy nem, nem cseszem el egy mekis zabamaratonnal azt, amiért eddig dolgoztam.
2020. aug. 3. 21:42
 20/26 A kérdező kommentje:
És van az a pont amikor kivanom az egeszegtelen eteleket mert kb csak azokat kivanom meg ha ragondolok egy repara nem jovok lázba. De amikor ramtor a falas akkor nem erdekel a fogyokura, nem erdekelnek a kovetkezmenyek es ilyenkor leheetelen nemet mondani mert ilyenkor csak a pillanatyi orom eedekel.
2020. aug. 4. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!