Nem kamu, hatásos, jól működő étvágycsökkentők?
Megszokás.
Tök fölösleges ilyen hülyeségekre költeni. A gyomrod hozzászokik és alkalmazkodik a megszokott napi étel mennyiség beviteléhez.
Ha elkezdesz kevesebbet enni, akkor az első hét még kemény lesz, folyamatos éhség érzettel és gyomorkorgással. Aztán ez megszűnik és a kis adagokkal is elégedett lesz. Inkább többször kell enni keveset. Nekem ez tökéletesen bevált.
Ha még is megéheznék, akkor megiszok egy nagy pohár vizet, vagy eszek egy pár falat valamit. Almát, mogyorót, két szem zabkekszet, valamit.
A hangsúly a kiegyensúlyozott diétán van, hogy a szervezeted megkapjon minden szükséges tápanyagot, így nem fog ordítani újabb és újabb adagokért.
Csak hogy egy példát mondjak. Régen, amikor nyilván folyamatosan híztam, két szendvicset, vagy 2-3 péksütit simán betoltam, hogy ne legyek éhes ebédig.
Ma reggelire bőven elég pl. egy paradicsom és két tojás bármilyen formában. 10 óraira bekapok a fentiek szerint néhány falatot és simán elvagyok ebédig egy gyomorkorgás nélkül.
Nem hinném, hogy létezik fixen, de sokaknak elég jó a kánikula, idén még nekem is hatott érdekes módon (nem fogytam, mert az étvágy elvesztése még nem fogyaszt). Nekem némi mozgás is jó, de van, akinek az pont nem.
A kemény elhatározás elég jó lehet, akár úgy is, hogy nem csökken az étvágyad, de nem eszel túl sokat, mert céljaid vannak és teszel értük. Érdemes jó étrenddel s megfelelő mozgással kombinálni, akkor még éhes sem leszel rendes kalóriadeficit mellett, legalábbis jó eséllyel ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!