Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hízok fogyókúra alatt?

Miért hízok fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
Már vagy 4 hónapja fogyókúrázok, és sikerült le adnom 2-3kg-ot viszont folyton jojózott.. Most pedig ott tartok hogy hízok pedig minden ugyanaz. Miért hízok?
2020. aug. 3. 08:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Mert nem vagy kalóriadeficitben. Számold ki, hogy mennyi kalóriát kellene fogyasztanod, és nézd meg, hogy ehhez képest mit eszel/iszol. pld. kaloriabazis.hu
2020. aug. 3. 08:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez ki van számolva.. 1000-1200 kcal
2020. aug. 3. 08:51
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nagyon kevés az 1000-1200 kalória. A szervezeted nagyon okosan tartalékol mindent amit csak tud mert nagyon éhezik. Ez kb az alapanyagcserét futja, vagy azt sem. Kérlek, vigyázz magadra mert hosszútávon ebből gondod lehet.

A szervezet okos. Ha nem küszködik hiánnyal, a zsírpárnára sincsen szüksége.

Egyébként nem tudom, mekkora felesleged van, mert a koplalás mellett, a hízásod előtt sem fogytál valami sokat.

Őszintén az jutott eszembe, hogy te nem is vagy husi mert nincs is mit leadni.

Vagy esetleg van valamilyen betegséged ami plusz kilókat okozott?

2020. aug. 3. 09:07
 4/12 A kérdező kommentje:
164 cm 60 kg 16L és nem tudok semmilyen betegségről.. És normál a testsúlyom csak kb 53 kg-ra szeretnék le fogyni de mindig közbe jön valami..
2020. aug. 3. 09:12
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
Imádom ezt a keveset eszel tartalékolsz...basszus miből tudna tartalékolni amikor azt sem eszi meg ami szükséges? Valószínű mégsem eszik keveset rosszul számolja a kalóriákat és jóval többet eszik....szóval ne mondjátok neki, hogy még többet egyen inkább tanuljon meg jól kalóriákat számolni mert ha deficitben van legyen az bármekkora attól nem fog hízni!!
2020. aug. 3. 09:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az van, hogy a súlyod teljesen normális. :)) maximum sportolj hogy még csinosabb legyél.

Azért fogytál eddig is ilyen keveset mert alig volt rajtad zsír :)

164 cm vagyok és 56 kg. A stressztől voltam 51 is...És kerültem kórházba kimerültséggel és irdatlan pulzussal. Ez félig meddig idegi alapú volt, de közre játszott a nemevés. Kérlek, hogy tanulj a hibámból.

És tudod most felszedtem ezt az 5 kilót. Hirtelen mindenki szóvá tette, hogy mennyivel egészségesebb kinézetem van :)

2020. aug. 3. 09:25
 7/12 A kérdező kommentje:
#5 pont ezt gondolom én is.. Lehetetlen hogy ennyi kalóriától hízzak, főleg úgy hogy napi szinten eszem gyümölcsöt, zöldséget.. De én tényleg nem tudom mi van..
2020. aug. 3. 09:31
 8/12 anonim ***** válasza:

5/6

Tudtommal, ilyenkor lassul az anyagcsere, előbb bont izmot a szervezet mint zsírt, De még előbb fog elmaradni a menstruációja is mint hogy zsírt bontson.

A kérdező nem túlsúlyos, ezt is vedd figyelembe.

De ha Rosszul tudom, akkor szívesen fogadok tőled irodalmat, hogy ez miért hülyeség.

2020. aug. 3. 09:35
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Gyümölcs -> rengeteg cukor. Igaz, nem hozzáadott, hanem természetes cukor, de ha sokat eszel belőle, akkor gyakorlatilag az elfogyasztott ételek nagy része csak cukor.

Nem jó az étrended.

2020. aug. 3. 09:39
 10/12 anonim ***** válasza:
9/9, ha tartja ezt az 1200 Kalóriát, és Ha csak a deficiten múlik, nem mindegy hogy tortát eszik vagy gyümölcsöt vagy már most azt sem mert megtudta, hogy szénhidrát? Nem ellentmondásos ez egy picit?
2020. aug. 3. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!