Miert lehet az, hogy barmennyit eszek, nem hizok? Evek ota kb ugyanugy nezek ki, es kezdek aggodni, foleg mert anyum mindig megjegyzi 'hogy nezek ki'. Nem dieta, nem fogyokura, es nem, nem akarok 30kgos modell lenni.17/L
Figyelt kérdés
Nem sportolok, megis fogyok. Szo szerint ott vannak a feher csikok a csipomon, pedig amikor tehetem akkor egesznap csak fekszek es nasizok.(alapjaraton jo etvagyam van) Raadasul, a ciklusaim is zavarosak. Neha kihagy 1-2 honapot.2020. máj. 17. 01:00
1/3 anonim válasza:
Amíg csak a kérdésedet olvastam, rögtön az ugrott be, hogy egyszerűen ektomorf alkat vagy, de a zavaros ciklus miatt valami is más állhat a dolog mögött. Szerintem vizsgáltasd ki magad, főkét azt, hogy a pajzsmirigyed megfelelően működik e.
Az ektomorfos felvetésemhez még annyit, ha az vagy és hízni szeretnél, az legalább olyan odafigyeléssel jár, mint amikor egy túlsúlyos ember fogyni akar. Ha nem táplálod megfelelő minőségű és mennyiségű étellel a tested, illetve nasiktól, "szemét"kajától csak fogyni fogsz. Én évek óta küzdök edzéssel és megfelelő étkezéssel az alap 45 kilóm ellen.
3/3 anonim válasza:
Orvoshoz kéne menni. Lehet pajzsmirigy-túlműködés is. Valamit sportolni mindenképpen kellene szerintem, mert ha nincs is rajtad zsír, nem egészséges egész nap feküdni és nasizni. Válassz olyan sportot, ami jól esik és nem merít ki. Ha picit súlyzózol mondjuk, még az is lehet, hogy felszedsz egy kis izmot, ami mindenképpen jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!