Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hányszor, milyen arányban...

Hányszor, milyen arányban eszel egy nap?

Figyelt kérdés

Én eddig 5x ettem, 3 óránként.

Azonban azt vettem észre, hogy mivel egy étkezés alatt keveset eszem, éhes maradok. Ismert testépítőknél is láttam, hogy nem értenek egyet az ötszöri étkezéssel. Olvastam olyat, hogy a többszöri étkezés miatt folyamatosan ingadozik a vércukorszint és nem hagyjuk a szervezetet zsírt égetni sem.

Neked mi a véleményed minderről? Te hányszor étkezel pl. diéta alatt?

2020. júl. 31. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ötször keveset, és nekem jól beválik, így pont hogy nem vagyok állandóan éhes, de ha mégis, ott a tudat, hogy hamarosan újra lehet enni.
2020. júl. 31. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Háromszor eszem egy nap. Vacsorára a legtöbbet, mert így esik jól. Szépen megy le a felesleg.
2020. júl. 31. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Én 3-szor max 4-szer eszek.

Reggei fél 8-kor, általában zabkása.

Ebéd 12-kor, rizs/krumpli hallal, főzelék, csilis bab.

Vacsora 18-kor, ha edzek akkor 19-kor. Tojás, sajt, zöldségek, kis kenyérrel, fehérjeturmix

Néha délután 16 óra körül is eszek, de max 1 müzlit vagy fehérjeszeletet.

2020. júl. 31. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Én általában 4x.

Reggeli 7-8 között

Ebéd 12 körül (így tudom megoldani, szívem szerint később ennék, mondjuk lehet, hogy akkor tízóraiznék is)

Uzsonna 4-5 között (ez minimális, tényleg csak pár falat)

Vacsora 7-8 között

2020. júl. 31. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Általában háromszor, a reggelit olyankor hagyom ki, ha tudom, hogy vendégségbe megyünk ebédre. Délben eszem a legtöbbet, vacsorára csak keveset.

Annyiszor egyél egy nap, ahhogy neked a legjobb.

2020. júl. 31. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
3-4 alkalommal eszem, teljes értékű étkezéseim a reggeli és az ebéd, ezen kívül tízóraira szoktam enni egy kis gyümit, uzsonnára (ha uzsizok) pedig túrót, vagy magokat, vacsizni nem szoktam.
2020. júl. 31. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs mindenki számára optimális megoldás, a sajátodat kell megtalálnod.
2020. aug. 1. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Napi 5x eszem. Nekem jobban esik 5x kevesebbet enni, mint mondjuk 3x nagyobb adagot.

Egyél, ahogy neked jól esik. Ha 5 kicsit étkezés neked nem fekszik, mert éhes maradsz, akkor egyél 3x egy nap.

2020. aug. 5. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!