Hányszor, milyen arányban eszel egy nap?
Én eddig 5x ettem, 3 óránként.
Azonban azt vettem észre, hogy mivel egy étkezés alatt keveset eszem, éhes maradok. Ismert testépítőknél is láttam, hogy nem értenek egyet az ötszöri étkezéssel. Olvastam olyat, hogy a többszöri étkezés miatt folyamatosan ingadozik a vércukorszint és nem hagyjuk a szervezetet zsírt égetni sem.
Neked mi a véleményed minderről? Te hányszor étkezel pl. diéta alatt?
Én 3-szor max 4-szer eszek.
Reggei fél 8-kor, általában zabkása.
Ebéd 12-kor, rizs/krumpli hallal, főzelék, csilis bab.
Vacsora 18-kor, ha edzek akkor 19-kor. Tojás, sajt, zöldségek, kis kenyérrel, fehérjeturmix
Néha délután 16 óra körül is eszek, de max 1 müzlit vagy fehérjeszeletet.
Én általában 4x.
Reggeli 7-8 között
Ebéd 12 körül (így tudom megoldani, szívem szerint később ennék, mondjuk lehet, hogy akkor tízóraiznék is)
Uzsonna 4-5 között (ez minimális, tényleg csak pár falat)
Vacsora 7-8 között
Általában háromszor, a reggelit olyankor hagyom ki, ha tudom, hogy vendégségbe megyünk ebédre. Délben eszem a legtöbbet, vacsorára csak keveset.
Annyiszor egyél egy nap, ahhogy neked a legjobb.
Napi 5x eszem. Nekem jobban esik 5x kevesebbet enni, mint mondjuk 3x nagyobb adagot.
Egyél, ahogy neked jól esik. Ha 5 kicsit étkezés neked nem fekszik, mert éhes maradsz, akkor egyél 3x egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!