Ki fogyott le valamilyen fitness dvd segitsegevel. Pl Rubint, beres, biro ica. Stb? ha igen akkor hogycsinalta? Hanyszor, mennyitsikerult vele lefogyni.
Norbi duci tréninggel kezdtem, mert duci voltam :) Abból ha jól emlékszem 3 van, azokat végigcsináltam. Mindegyiket vagy két hónapig, kéthavonta kellett emelni a szintet, és keményebb tornát beiktatni, mert gyorsan fejlődött az állóképességem. Utána a durvább Norbi dvd-kkel is bepróálkoztam, a Kiképzéssel, a KickBoxokkal...
Összesen 10 hónap alatt 20 kiló ment le (a teljes túlsúlyom), persze diéta mellett.
25/L
Callanetics - nem fogyaszt, hanem megváltoztatja az alakodat. Nevetségesnek tűnő, apró, lassú mozdulatok, de a mélyizmokat tornáztatják. A hasizomgyakorlat eredménye pl. 1 hét után már meglátszik, ha rendesen csinálod.
Van minden testrészre. Én a csípő/fenék/comb, és az egész testet megmozgatóst csináltam. Így volt napi 40 perc, de nem egyszerre általában. Volt, h csak az egyiket csináltam naponta.
Viszont van külön has, comb...részek.
Szia! Nekem Norbi: Fitness Kickbox I. edzés jött be, minden este csináltam és mellette figyeltem a táplálkozásra is. Amikor már annyit fogytam, hogy formásodni is akartam, R.Réka Add önmagad 3. A tökéletes alakodért! c. dvd-je volt, ami eredményre vezetett. Béres A-t valahogy nem szeretem, nagyon monotonok a tornák, csak számol, Rékán legalább lehet mosolyogni is, és az ő órái élménydúsabbak, s jó a zenei aláfestés is (dinnyeee sárgadinnyeeeeeeeeee:D )
30 kg-ot, 3 hó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!