30 nap, nulla kalória (csak víz) diéta Connor Murphy-től szerintetek is szuper?
Az éhezésnek semmi értelme. Vagy feladja az ember mert nem bïrja és jó sok felesleget vissaszed, vagy tönkremegy a szervezete és beledöglik.
Agybaj, de tényleg.
Nem az, ez egy testépítő edző véleménye:
Persze,szuper. Főleg ha a célod az,hogy beteg legyél vagy "faládában"hűsölj a föld alatt. 😊
Az megvan,hogy ha valóban csak vizet iszol és vitamint,sókat nem szedsz,akkor 1 hét után borul minden? Tapasztalat,bár csak ketó szinten. 10. nap fogamzásgátló mellett(!!) korábban jött meg a köztes vérzésem,a napi vízbevitelem 7-8liter lett,mindent kimostam a szervezetemből,a vérnyomásom ingadozott, a gyomrom kivolt,remegtem,32 fokban fáztam,mellette izzadtam mint a ló. A hajam marékszám hullott. Csináld csak,biztosan jó lesz a 0 kalória,csak vizzel,vitamin nélkül. Javaslom,hogy az ágyból ne kellj fel,mert tényleg belepusztulsz. A semmiből a májad sem fog tudni glükózt előállítani bár a ketóhis beállhat,de ha a szervezeted semmit sem kap,más is hamar beállhat....A videóban a csávó sportoló,gondolom a szervezete kicsit masszívabb mint az átlag. Egy bepunyult testtel ezt elkedzeni kb.annyi mintha most eret vágnál vagy felakasztanád magad. Ne legyél hülye. Haladj lassabban a fogyással,de ne építsd le magad. És ismét..csak víz semmi vitamin,semmi só=mindent kimosol a szervezetedből,izomgörcsök,a szív ugye egy nagy izom...a csontjaidat gallyra vágod stb...
Nem dolgozom a gyógyszeriparban,nincs érdekeltségem,anatómiát,eü-t tanultam. Kényes az egyensúly ha borul akkor nagy baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!