30 nap, nulla kalória (csak víz) diéta Connor Murphy-től szerintetek is szuper?
Hogy sok pénzed meg marad a hó végére, az tuti.
Vehetnél könyveket rajta, hátha segít egy kicsit okosodni.
Azt láttad már, hogy 5 perc lélegzetvétel nélkül, víz alatt?
Az első 1-2 perc elég küzdelmes, de ha azon túl vagy, a többi már jön magától.
Igen, szerintem is szuper, hogy ennyi napig kibírta a csávó és le a kalappal az akaratereje, kitartása előtt!
Akik itt fikázzk, azokon látszik, hogy még egy napot se böjtöltek életükben, mert a koplalás és a böjt az nem ugyanaz és teljesen más tudatállapot!
Amikor én koplaltam anno vízen csak 3 napig bírtam, a harmadik napon már úgy remegett a térdem, hogy alig bírtam felmenni a lépcsőn - na az őrültség volt!
Viszont amikor 11 napig léböjtöltem vitaminokkal, az csodás volt az első pár nap elvonási tünetek után és VALÓBAN MŰKÖDIK!
De az igazi böjt csak víz és ahhoz baromi nagy akaraterő és tudatosság kell, viszont már a Bibliában és az ókori gyógyászatban is megemlítik, mint a legfőbb öngyógyító módszer és aki már böjtölt TUDATOSAN, az tudja, hogy miről beszélek....
Nyilván a gyógyszer-,és élelmiszeriparnak nem érdeke az, hogy az emberek egészségesek legyenek, ezért fikázzák a böjtölőket, de aki már tapasztalta a jótékony hatást, az TUDJA, hogy csodákra képes a böjt és ez ellen semmiféle negatív vélemény nem tud tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!