Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 30 nap, nulla kalória (csak...

30 nap, nulla kalória (csak víz) diéta Connor Murphy-től szerintetek is szuper?

Figyelt kérdés

[link]

A diéta előtt és után.

2020. júl. 30. 02:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

Hogy sok pénzed meg marad a hó végére, az tuti.

Vehetnél könyveket rajta, hátha segít egy kicsit okosodni.

2020. júl. 30. 09:38
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

Azt láttad már, hogy 5 perc lélegzetvétel nélkül, víz alatt?

Az első 1-2 perc elég küzdelmes, de ha azon túl vagy, a többi már jön magától.

2020. júl. 30. 10:13
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
Igen, látszik a linkelt videón is, hogy mennyire szuper. A sportos, izmos alkatból lett valami amorf torz borzadály.
2020. júl. 30. 10:27
 14/23 anonim ***** válasza:
64%
Ennél már csak a mai napon születésnapját ünneplő SwájciNegger jobb, aki azt mondta, hogy ne aludj.
2020. júl. 30. 11:01
 15/23 anonim válasza:
73%
Ez miért lenne szuper? Zsirból alig fogyott. kb 15kg izmot elégetett. Ez egyáltalán nem szuper, beteges.
2020. júl. 30. 11:17
 16/23 anonim ***** válasza:
34%
Az a gáz, hogy elhiszed. A 4-5. napon elájulsz és kórházba kerülsz.
2020. júl. 30. 11:22
 17/23 anonim ***** válasza:
63%
Azért, mert valaki hülye, nem kell neked is annak lenned.
2020. júl. 30. 11:55
 18/23 anonim ***** válasza:
51%
Majd a szívelégtelensége és más szervi károsodása is szuper lesz...
2020. júl. 30. 12:32
 19/23 anonim ***** válasza:
33%

Igen, szerintem is szuper, hogy ennyi napig kibírta a csávó és le a kalappal az akaratereje, kitartása előtt!

Akik itt fikázzk, azokon látszik, hogy még egy napot se böjtöltek életükben, mert a koplalás és a böjt az nem ugyanaz és teljesen más tudatállapot!

Amikor én koplaltam anno vízen csak 3 napig bírtam, a harmadik napon már úgy remegett a térdem, hogy alig bírtam felmenni a lépcsőn - na az őrültség volt!

Viszont amikor 11 napig léböjtöltem vitaminokkal, az csodás volt az első pár nap elvonási tünetek után és VALÓBAN MŰKÖDIK!

De az igazi böjt csak víz és ahhoz baromi nagy akaraterő és tudatosság kell, viszont már a Bibliában és az ókori gyógyászatban is megemlítik, mint a legfőbb öngyógyító módszer és aki már böjtölt TUDATOSAN, az tudja, hogy miről beszélek....

Nyilván a gyógyszer-,és élelmiszeriparnak nem érdeke az, hogy az emberek egészségesek legyenek, ezért fikázzák a böjtölőket, de aki már tapasztalta a jótékony hatást, az TUDJA, hogy csodákra képes a böjt és ez ellen semmiféle negatív vélemény nem tud tenni!

2020. júl. 30. 16:24
 20/23 anonim válasza:
52%
Borzalmas! Ki ne próbáld. Több kalóriát égess el, mint amit beviszel ennyi! Ez önkínzás! Rosszabb lesz
2020. júl. 30. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!