Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt, akinek sikerült...

Van itt, akinek sikerült lefogynia pusztán kevesebb evéssel+sporttal, ételcsoportok kizárása nélkül? Hogyan bírtátok az éhséget?

Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul, de az egyoldalú táplálkozást se bírtam jobban. :(

2020. júl. 14. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem igen.

Én nagyon keveset se ettem, szimplán naponta edzettem.

Fél óra.

2020. júl. 14. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szimplán odafigyeléssel, valamennyi mozgással eddig -18 kn-nál tartok.

Fontos még, hogy rendszeres legyen az étkezés és legyen meg a megfelelő folyadékbevitel. Egyáltalán nem éheztem. Mindent eszek, amit megkívánok, csak mértékkel. Esetleg a kalóriaszámlálást tudom ajánlani, mert a szemmérték csalós tud lenni.

Sok sikert kívánok!

2020. júl. 14. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Jelen, nem zárok ki semmilyen ételcsoportot és nem voltam éhes sem. Február elsején kezdtem, 12 hét alatt ment le 10 kiló, májustól pedig még 4 kiló, de azóta azért többet eszem.

Heti 1-2 pihenő napot leszámítva edzettem (kb 3 súlyzós és 2-3 nap elliptikus tréner)

Az étkezésemet kitisztítottam, nincs rágcsa, nasika, napi 3x eszem és csak a vacsoránál figyelek oda a mennyiségre ill. hogy ne nagyon legyen már szénhidrát.

Mindenből egészségesebb alternatívát választottam. Ha rámtör az édesség vágy (ami ritka) akkor eszem egy update rudit vagy pudingot zéró kólával. De alig volt ilyen. Viszont reggelire van, hogy protein palacsintát eszem cukormentes mogyoróvajjal, imádom! Édesség vágy kilőve.

2020. júl. 24. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!