Milyen és mennyi gyümölcsöt-zöldséget vegyek, ami elegendő egy vacsorára?
#11 ebből kiindulva az is "nyilvánvaló" (rövid i-vel, mert nem nyílván hanem nyilván de nekem úgyse hinnél mert ez nem nyilvánvaló ahogy látom ezért itt egy link.
tehát ebből kiindulva az is nyIlvánvaló, hogy ha egy boltban dolgozol akkor mész és kérdezed a vásárlót hogy kell-e neki segítség mert te neked az a munkád hogy segíts nekik, de nyilvánvalóan nem mindenki mondja azt, hogy "igen, segítsél". :)
Van olyan, hogy gondolkozás és következtetés. Egyes számban tettem fel a kérdést, nem fűztem hozzá, hogy bárkivel is lennék -> ebből evidens, hogy egyedül vagyok.
Nem gondoljátok, hogy ha pl. egy család számára vásároltam volna, akkor egyértelműen oda írtam volna, hogy hány személyre, esetleg milyen korúak? :) Ennek hiányában csak arra lehet következtetni, hogy egy személyre, saját magamnak :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!