Le lehet fogyni egy hónap alatt 10 kilót?
175 centi és (mostmár) 60 kiló..
70 voltam egy hónapja.. minden nap 1500 kcal vittem be.. de szerintem ez nem lehetséges.. kezdek kicsit aggódni mivel se nem mozogtam semmit, senem éheztettem magam.
Ugye nincs semmi bajom?
Kérdezz már meg egy orvost, hogy kevés-e vagy nem. :) Én sajnos nem vagyok orvos, csak biológus és biztosra mondom, hogy az nem kevés, hanem nagyon kevés. Az lett volna csoda, ha nem fogy le.
Kérdező, ha nem akarsz tovább fogyni, kezdj el rendesen enni, legalább 2000 kcal-t naponta. Hízni még azzal se hiszem, hogy fogsz, de legalább nem csökken tovább a súlyod.
Az előbbiekben lepontoztak engem, mert azt írtam, hogy nem kevés 1500 kalória.
Persze, elismerem, a kérdező simán bevihetne 3-400al többet súlya megtartásához. De ha rendesen és minőségi kaját eszik elég az 1500 kalória. (18 éves, 178 centi, 77kg srác vagyok, minőségi étkezést folytatok, tehát tudom miről beszélek.)
DE! Ne ezen akadjunk már fent. Akkora kalóriadeficitben nincs, hogy 10 AZAZ TÍZ KILOGRAMMOT FOGYJON! Egyszerűen abnormális. Kalóriaszükséglet kalkulátor mínuszban írja ki, ha heti 2,5kg fogyásra állítom. Én a helyedben felkeresnék egy orvost, mert lehet nem eszel annyit kalória szerint, mint amennyit ehetnél, de ekkora mértékű fogyás nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!