2 hónap alatt letudok fogyni 8 kilót?
1kg zsír = 7000kcal
8kg zsír = 56000kcal
vagyis ennyi minuszt kell összehoznod két hónap alatt.
Ha mondjuk az normál energiabeviteled 2000kcal (kétlem, szerintem kevesebb) akkor napi 700kcal minuszban vagy.
2 hónap = 60 nap
60 x 700 = 42000kcal = 7kg zsír
Szóval ez alapján nem. Főleg mivel gondolom lány vagy ezért nem 2000kcal a normál engergiabeviteled, hanem kevesebb. Ha sok benned a víz akkor persze lehet hogy lemegy ennyi, amúgy nem.
3x30 perc torna... na azt hagyjuk. Nem attól fogsz lefogyni.
"minőségi a fogyásod."
- definiáld már légyszives a minőségi fogyást
"2 kiló fogyást javaslok havonta."
- köszönjük, biztosan szakértő vagy
Mozogj sokat! Az aerobik szerűségeket ajánlom a legjobban, de a tornák után egyél fehérjét(tejtermék, tojás). Ha kávézol hagyd ki belőle a cukrot, próbáld elhagyni az édességeket, fehér kenyeret váltsd le barna kenyérre, úgy a lisztet is amit fogyasztasz. Reggelire egyél gyümölcsöket!
Ha keresztény vagy akkor ajánlom hogy tartsd be a böjtöt! Szerdán és pénteken ne egyél húst(halat szabad), naponta 3 étkezés de csak 1x jóllakásig.
3 Még mielött megszólnál nem nem a 2es vagyok de én szívesen definiálom neked a minőségi fogyást ha nem értenéd hogy mit takar a szó. Azt jelenti hogy zsírból fogy az illető és nem izomból.
A 2 kg ot meg valószínűleg onnan vette hogy szinte mindenhol azt tanácsolják (az állítólagos hozzáértők) hogyha szigorúan minél inkább zsírból szeretnél fogyni akkor heti szinten a jelenlegi súlyodnak min 0.05 - max 0.1 -ét kéne leadnod. (kivéve az első 1-2 hónap mert akkor sok vizet is veszít a szervezet)
És nem én sem vagyok szakértő és szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!