Le lehet fogyni egy hónap alatt 10 kilót?
Figyelt kérdés
175 centi és (mostmár) 60 kiló..
70 voltam egy hónapja.. minden nap 1500 kcal vittem be.. de szerintem ez nem lehetséges.. kezdek kicsit aggódni mivel se nem mozogtam semmit, senem éheztettem magam.
Ugye nincs semmi bajom?
2020. júl. 27. 22:48
11/25 A kérdező kommentje:
Modern digitális mérleg.. elősször arra gyanakodtam hogy megbolondult, de lemértem magam egy másikon és ugyanazt mutatta.. Ezt a ciklusos dolgot hogy érted? :D
2020. júl. 28. 12:02
12/25 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kevés az az 1500 (főleg, hogy nem is mozogtál). Sőt, pont hogy tökéletes, főleg ha minőségi evés volt. De a 10 kiló nagyon sok, azaz NAGYON SOK.
13/25 anonim válasza:
Feltételezem, lány vagy, akinek van menstruációs ciklusa, aminek során több-kevesebb vizet tart vissza a szervezet, ami plusz pár kilót jelent.
Ha a cukorfogyasztásodat visszafogtad, akkor az is jelent némi kiürült felesleges vizet.
A napszak is számít, reggel, éhgyomorra 1-2kg-mal biztos könnyebb vagy, mint este.
14/25 A kérdező kommentje:
13# mellélőttél, fiúvagyok 😆
2020. júl. 28. 13:17
15/25 anonim válasza:
Az alacsony súlyból (60kg) tippeltem lányságodra, de csak 50%-om volt nyerni.:)
16/25 A kérdező kommentje:
Nem kötözködés volt, de kezdek aggódni, mivel ez szerintem nem teljesen normális..
2020. júl. 28. 13:32
17/25 anonim válasza:
Szerintem Menj el orvoshoz,szerintem ez borzasztóan sok.1500kcal pedig nem kevés,de nem írtál semmit,hogy előtte,hogy ettél.A helyedbe mindenképpen elmennék orvoshoz viszont.
18/25 A kérdező kommentje:
Mi lehet a baj? (Ha az van)
Előtte nem figyeltem a kalóriákra, amit megkívántam, megettem..
2020. júl. 28. 16:32
19/25 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de 1500 kcal egy 175 cm magas fiúhoz képest nagyon-nagyon kevés! Én lány létemre eszek annyit, 160 cm vagyok és még én is inkább soványnak számítok.
20/25 anonim válasza:
Utolsó,tök mindegy,1500kcal nem tudsz ilyen drasztikusan fogyni akkor sem.1500kcal pedig nem kevés amúgy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!