Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne egyek...

Mit csináljak, hogy ne egyek este ennyit?

Figyelt kérdés

Reggelire és ebédre megfelelő mennyiségű, nem "szemét" kajákat eszek. Viszont eljön a délután, este, és rámjön a falásroham konkrétan. Nem vagyok éhes ilyenkor, tényleg nem éhezek, mégis minden sz*rt összeeszek, emiatt nagyon utálom magam, ilyenkor mit csináljak? Próbálom leküzdeni, nem szeretném, hogy emiatt meg inkább meghízzak, le fogok fogyni! Csak ötleteket szeretnék kérni, ilyenkor igyak meg pár pohár vizet, vagy mit csináljak?

161cm/62kg

2020. júl. 27. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha este falásrohamod van, akkor nap közben rosszul csinálsz valamit. Pl túl alacsonyra mentél a kalóriával, vagy a szénhidráttal. Esetleg van egyéb bajod, ami miatt alapból nem jól működnek nálad a dolgok (pl pajzsmirigy, IR) Innen neház megmondani, de ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz, akkor érdemes diéta naplót vezetni aztán konzultálni dietetikussal. Egy barátnőmnek így derült ki az IR, hogy a dietetikus mondta, hogy ezzel a diétával és életmóddal fogynia kéne, tehát valahol baj van és meg kell keresni.
2020. júl. 27. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna a kérdést pár héttel ez előtt. Azóta el kezdtem az időszakos böjtöt (IF-t) ami segített a falási rohamok legyőzésében. Maximum 7-ig eszek, persze nem mindegy hogy mit és mennyit, aztán 11-12ig csak tiszta víz. Sok infó van a neten róla. Olvass utána.

Próbáltam mindenféle diétát, meg helyes táplálkozás, de valahol mindig el csúsztam. Eddig ez be jött. És az a leg jobb benne, hogy nem kell állandóan azon agyalni, hogy mit egyek 5-ször naponta

2020. júl. 27. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Inni, sétálni, mozogni.
2020. júl. 27. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nap közben mik azok a "megfelelő mennyiségű nemszemét kaják"?
2020. júl. 28. 05:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Pszichésen milyen az állapotod? Csak azért kérdezem, mert létezik érzelmi éhség, ami pont olyan, mint az igazi, s e mellett még zabálásra késztet, főleg szénhidrát-dús, esetenként zsíros ételeket.
2020. júl. 28. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!