Mit csináljak, hogy ne egyek este ennyit?
Reggelire és ebédre megfelelő mennyiségű, nem "szemét" kajákat eszek. Viszont eljön a délután, este, és rámjön a falásroham konkrétan. Nem vagyok éhes ilyenkor, tényleg nem éhezek, mégis minden sz*rt összeeszek, emiatt nagyon utálom magam, ilyenkor mit csináljak? Próbálom leküzdeni, nem szeretném, hogy emiatt meg inkább meghízzak, le fogok fogyni! Csak ötleteket szeretnék kérni, ilyenkor igyak meg pár pohár vizet, vagy mit csináljak?
161cm/62kg
Mintha én írtam volna a kérdést pár héttel ez előtt. Azóta el kezdtem az időszakos böjtöt (IF-t) ami segített a falási rohamok legyőzésében. Maximum 7-ig eszek, persze nem mindegy hogy mit és mennyit, aztán 11-12ig csak tiszta víz. Sok infó van a neten róla. Olvass utána.
Próbáltam mindenféle diétát, meg helyes táplálkozás, de valahol mindig el csúsztam. Eddig ez be jött. És az a leg jobb benne, hogy nem kell állandóan azon agyalni, hogy mit egyek 5-ször naponta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!