Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki nem bírja elkezdeni...

Ha valaki nem bírja elkezdeni a fogyókúrát, pedig fogynia kell elég sokat, mi az oka? Belátja, hogy kell, nem tetszik magának, nem talál ruhát, egészségére is rámegy, be is szóltak neki, mégse tudja elkezdeni, mi hiányozhat még?

Figyelt kérdés

Mi motiválhatja még? Mi adhat akaraterőt? Hogyan kell elkezdeni? Hogyan kell hozzá akaraterőt szerezni és csinálni?

Van olyan, aki hasonlóan nehezen szánta rá magát, de talált valami ösztönzést? Mit?

2020. júl. 25. 20:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
67%

Az az oka, hogy sokkal könnyebb az egyszerűbb utat választani. Egyszerűbb letolni még egy csokit/sütit akármit egy pillanatnyi boldogságért, mint hónapokig kontrollálni magad, esetleg edzeni is... Egy fogyókúránál nem jön azonnal az eredmény, hosszú idő kemény munkája mire célt érsz. Sok lemondással, önmegtartóztatással jár. De ez van, a plusz kilók sem 2 hét alatt szaladtak fel, leadni sem lehet ilyen rövid idő alatt.

Én 3 hónapja számolom a kalóriákat, mozgok rendszeresen. Azért kezdtem el mert olyan számot mutatott a mérleg amitől a fülem kettéállt. Idén töltöttem a 30-at és arra gondoltam hogy nekem is csak egy életem van, nem akarok a súlyom miatt fiatalon meghalni és mikor legyek jó nő, ha nem most??? :)

Az nagyon motivál hogy már kisebb ruha kell, válogathatok a csinosabb ruhák között, fittebb vagyok, nem köpöm ki a tüdőmet egy lépcsőzéskor, magabiztosabb vagyok.

Nálam átfordult a kaja szerepe a fejemben, nem ez az elsődleges örömforrás az életemben.

2020. júl. 28. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!