Ha van rajtam 30 kiló plusz akkor hány kilónál veszik majd észre az emberek?
Jelenleg 5 kiló ment le rólam de nem látok változást. Senki nem mondott semmit az alakomról. Mamámmal találkoztam tegnap előtt és megjegyezte, hogy jó húsban vagyok még mindig. Mondjuk ez elég rosszul esett. Azon is elgondolkoztam, hogy feladom.
Szerintetek mikor fog meglátszani?
2 hónapja csinálom
nekem ez annyira furcsa, hogy ennyien fogytatok rengeteget, és kb. senkinél nem volt megjegyzés. én 115-ről fogytam 100-ra, már akkor szóltak, hogy drukkolnak, látják, hogy csinálok valamit, aztán mikor 100-ról 82-re fogytam, volt aki konkrétan nem ismert meg, de hátulról és kicsit messzebbről nagyon sokan nem. aztán felszedtem elég sok izmot, de a zsírvesztés ment tovább, és 82 után 75-nél mindenki azt mondta, hogy milyen brutálisat fogytam már megint. pedig az "csak" 7 kiló volt.
szóval kedves kérdező, nagyon egyénfüggő valóban, hogy kin mi látszik meg, de azért 10 kilónál biztosan fogod látni te is (ha nem, akkor gond van a fejedben, ezzel is kell foglalkoznod).
de tényleg ne törődj azzal, amit mások mondanak, magadért csinálod. nehogy már feladd, csak mert mamád így reagált (ami sajnálatos, de tarts ki ennek ellenére)
a nagy súlyból való fogyásnál ez is egy nagyon nehéz dolog, hogy az ember tényleg iszonyatosan nagy súlyról indul, és 10-20 kiló fogyás az ugye rengeteg, én pl. beszabadultam a ruhaboltokba, hogy húúúdejóóó, új ruhák kellenek....aha, csak még mindig az xxl-es, nem az m-es, amiről álmodoztam. tehát hiába fogytál egy csomót, még mindig kövér vagy. ezt el kell fogadni.
nagyon nehéz, mert amikor elhatározod, hogy fogyni fogsz, akkor végképp elhatárolod magad attól a testtől/kinézettől, amilyen éppen akkor vagy (addig sem érezted jól magad a bőrödben, ezért szeretnél változtatni). szeretnéd minél előbb elérni az ideális súlyodat, hogy a világ végre lássa, ilyen vagy te valójában. de te most is te vagy, a világot meg így vagy úgy, de ez az egész nem érdekli. magadnak te vagy a fontos és el kell fogadnod magad úgy ahogy vagy - most túlsúlyosan is és később is.
néha arra gondolok, hogy ez kicsit olyan mint hogy hallgatnál-e hangosan (mondjuk autóból bömböltetve, tehát "publikusan") olyan zenét, amit nem szeretsz vagy cikinek tartasz. sokan nem, mert "mit gondolnak rólam, hogy ilyen béna zenét hallgatok". úgyhogy én régebben ezzel "edzettem" magam, hogy ne foglalkozzak azzal, amit mások gondolnak.
úgyhogy ne gondold magad cikinek, szeresd magad és menj végig az úton, a saját kedvedért.
13. Na az ilyeneket se értem. Làttam màr hasonlókat olyanoktól akik itt gyakorin leírjàk a tapasztalataikat, hogy màsok hogy reagàltak a fogyàsukra.
Màr Miért lenne valaki egyből, ràkos csak mert megszabadul a súlyfeleslegétől, hogy jobban érezze magàt- egészségesebb legyen? Fura felfogàs.
Rajtam feleennyi felesleg volt, de 5 kg fogyás még rajtam se nagyon látszott. Amikor mind lement, sokan észrevették, főleg azok, akikkel ritkán találkoztam. De ha nem vették volna észre, az se érdekelt volna.
Igazából nem a kinézetem miatt fogytam le, hanem azért, mert rájöttem, hogy ahogy előtte táplálkoztam, az nagyon nem egészséges. A közérzetem és az egészségem rengeteget javult, főleg ezért megérte változtatni.
Nálam is voltak, akik megkérdezték, ugye nem vagyok beteg. Főleg idősebb családtagok, nekik plusz kilókkal tetszettem jobban, mert szerintük az én koromban (40 felett) az a "normális", ráadásul viszonylag gyorsan fogytam le.
Én annyira nem nézem mások külsejét, hogy ilyesmi feltűnjön. Ha meg tényleg látványos már, akkor se szoktam megemlíteni, mert olyan hülyén jönne ki, nem tudom, mitől fogyott, vagy korábban mitől hízott el; meg van, aki nem szereti, ha megemlítik, itt is volt olyan, aki emiatt dühöngött.
Kérdező, ne mások miatt élj egészségesebben, hanem magad miatt. Ne másoktól várj elismerést, megerősítést stb, ne függj ennyire mások véleményétől. Öt kiló csak kisgyereknél látványos változás.
Én 49-50 kiló vagyok, rajtam mindenki észrevesz már 3 kiló különbséget is
De 30 kiló plusszal szerintem olyan 10-15 felé már biztosan?észreveszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!