Ha van rajtam 30 kiló plusz akkor hány kilónál veszik majd észre az emberek?
Jelenleg 5 kiló ment le rólam de nem látok változást. Senki nem mondott semmit az alakomról. Mamámmal találkoztam tegnap előtt és megjegyezte, hogy jó húsban vagyok még mindig. Mondjuk ez elég rosszul esett. Azon is elgondolkoztam, hogy feladom.
Szerintetek mikor fog meglátszani?
2 hónapja csinálom
Te se gondolhatod komolyan, hogy 5 kg meglàtszik.
NE màsok véleménye miatt csinàld, hanem magadért.
Én 52 kilót fogytam eddig, igaz nagy súlyból, (170-->118) de fotókat visszanézve egyértelmű a dolog, mégse vette észre a kutya se. Vagy direkt nem mondjàk. Nem tudom. De nem is érdekel😂. Elég ha én tudom.
Egyszer mikor kevesebb feleslegem volt. (35 kg, 100 kilóról 82 re mentem le, az se tűnt fel senkinek, vagy nem annyira, hogy mondta volna. Mikor közben lement egy nyàriszünet, utàna màr 75 kg lettem, na akkor mondtàk sokan.
A mostani fogyàsom sokkal nagyobb súlyról indult, ezért sokkal több idő kell hozzà. De engem csak az érdekel hogy én jobban érzem magam😊 és én làtom, mert csinàlok magamnak fotókat.
Ajànlom neked is, hogy a hozzààllàsod ne màsok véleményétől függjön. Hidd el, ezért nem érdemes feladni.
Nekem màr ez az új étrend és mozgàs az életem. Sokàig próbàlkoztam mire meglett az az életmód amivel végre jól érzem magam, olyan kajàkat ehetek amiket szeretek koplalàs nélkül és fogyni is tudok, de végül sikerült.
Tudják az emberek, higgyétek el, csak majd szétpukkannak az irigységtől, és csakazertis hallgatnak, nehogy jobban érezd magad.
Én amikor anno fogytam, nagyon kevesen mondták, kb az igaz barátaim meg a családom és kész, de már igazából 5-10 kg után. Most megint fogyás előtt állok, mert sajnos visszahíztam, bezzeg arra mindenki megértően sopankodott, hogy milyen rossz nekem. De nem baj, most végleg meg fogom csinálni és mindenki bekaphatja ;)
8-as, igen senki. Pedig azért 30 kg meglátszik. ( nem 200kg-os vagyok) Csak mikor felhozom a témát, hogy fogyokúrázom jegyzik meg, hogy sokat fogytam.b
De amikor meghíztam persze keresetlenül arcomba vágták :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!