Mi a szart csinálnak az emberek 30 kiló cukorral?
MI 10 liter olajat szoktunk venni, erre a boltban azt mondták 5l a limit, így kénytelenek voltunk 2 részletben fizetni.
Cukorból volt, hogy 100kg-ot vettem egyszerre (nyáron), de a múlt héten is vettem 20kg-ot, mivel 30Ft/kg árban sikerült 100kg barnuló banánt venni és lekvárt főztünk.
Lehetséges, hogy ők mázlisták voltak, 150kg banánt szereztek???
A cukor nem romlik meg. Én mondjuk 10 kg ot simán beleteszek ribizli mustba, ugye a ribizliborhoz sok cukor meg viz kell annak persze a java része alkohollá alakul.
De ha most van jó áron megvennem én is simán.
Ezzel az a baj hogy olyan koleganom is 20kg számra vette a lisztet cukrot aki amúgy kb sosem főz 😀 de legyen,mert Hàt tudod mindenki viszi ..
De ha úgy hozna a dolog egy másodperc alatt megtanulná hogy kell jó kenyeret sütni ...nagyon életszerű lenne
Valójában meg menüt rendel kiszálittassal naponta.
Pl sütnek húsvétra. Én már ahhoz is bevásároltam, mert ki tudja, lehet-e majd később kapni mindent.
Ezer más dologhoz is kellhet cukor, és persze eláll, tehát nyilván nem egyszerre akarják elhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!