Hogy szabadulhatnék meg a sörhasamtól?
A karantén alatt nem figyeltem a megett kaják mennyiségére meg csak szénsavas italokat fogyasztottam amik fullra de kitágitották a gyomromat, ezeket szép lassan elhagytam. Ott tartok,hogy semmilyen szénsavas üdítőt nem fogyasztok május óta. Ja meg a bulikat is kicsit megtoltuk így,hogy már lehetett utána kijárni stb.
A testalkatom formás volt, most is az csak ne lenne az a feszes pocak. Reggel még okés nem dülemkedik ki de ahogy 2 étkezésen túlvagyok hihetetlenül megnő, bekell húzzam és nem vágom hogy régen miért nem nőtt meg csak a kajálástól. De vicc, hogy ha befeszítem kockás meg lapos az egész bármennyire legyen felluffadva nap végére.
Csak jövőhónaptól lenne időm elmenni terembe edzeni, addig csak itthon tudnék. Szerintetek a mozgás segíthet egy felpuffadt hason? Itt kihangsúlyozom a felpuffadt-at, mivel nem hinném hogy egy zsírhas reggel lapos és estére nem túlzok, de kb mint egy 6 hónapos terhes nőé. Sokat vesztettem az önbizalmamból és szeretnék változtatni. Azthiszem ez elég motiváció csak tényleg nem tudom,hogy az edzéssel az ilyen jellegű has tud-e ujra lapos lenni.. Ráadásul egy ilyen pocakhoz fiatal is vagyok.
20F
Elfogyasztott*
Traumát ne kapj vigyázz:))
Nem fog az edzéstől lemenni a hasad
Diétával menne le a hasad főként meg mellékesen az edzéstől ha túlsúlyos vagy
Viszont ha a beleid kitágultak a sok állandó sörfogyasztástól akkor szokj hozzá a pocakhoz mert a bél kitágulás az visszafordíthatatlan
Ebben az esetben a kalóriákkal nem kell nagyon foglalkoznod. Ne igyál szénsavasat és alkoholt, kerüld a finomított szénhidrátokat, egyél sok zöldséget, feldolgozatlan ételt. Figyelj a fehérjebeviteledre, makrókat is számolhatsz.
A mozgás elengedhetetlen, erősítsd meg a has- és hátizmaidat. Plankot, szabályos fekvőtámaszt, lábemelést, hasprést érdemes csinálni, de még jobb, ha keresel konkrétan erre a problémára vonatkozó edzésvideókat.
Figyelj a helyes testtartásra is.
Itt még van pár hasznos tipp:
Valamelyik okos írta, hogy a belek kitágulása visszafordíthatatlan. Ez hülyeség...
Egészséges ételek, futás, megfelelő arányú tápanyagbevitel. Szerencsére a legtöbb szervünk tud regenerálódni, a belek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!