Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy szabadulhatnék 7 kilótól?

JdfGabrella kérdése:

Hogy szabadulhatnék 7 kilótól?

Figyelt kérdés
161 centi vagyok és 68 kiló.

2018. okt. 17. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Kalóriaszámolás hasznos.
2018. okt. 17. 20:52
 2/4 anonim válasza:
100%
Sport
2018. okt. 17. 20:54
 3/4 anonim válasza:
Én az elmúlt másfél hónapban pont 7 kilót fogytam. 1200 kalória/ nap tudom hogy ez túl kevés de én mégsem eheztem mellette és heti háromszor jártam futni
2018. okt. 18. 14:40
 4/4 anonim válasza:

Diéta, heti kb. 4 aerobik edzés, valamint némi súlyzós edzés. Evésnél érdemes kalóriát számolni. A fogyáshoz viszonylag kevés szénhidrátra van szükséged és sok fehérjére. A lényeg, hogy kevesebb legyen a kalória beviteled, mint amennyit használsz, és akkor fogyni fogsz.

Persze nem mindegy, hogy miből. Ha túl kevés szénhidrátot viszel be, akkor a tested kénytelen proteint is égetni nem csak zsírt, tehát izmot fogysz. Napi 1200 kalória határeset, de én ennél többet ajánlok. Heti max. 1 kg fogyás, ami még egészséges! A kiegészítő súlyzós edzés is azért kell, mert azzal arra ösztönzöd a testedet, hogy tartsa meg az izmokat így nagyobb arányban égetsz zsírt, mint proteint.

Az sem mindegy, hogy mikor eszel, és mikor edzel. A tested akkor használ zsírt, ha a szénhidrátot már elégette. Tehát a leghatásosabb, ha üres hassal kezded a tornát és a súlyzós edzéssel kezdesz, majd az aerob edzés szakasszal folytatod. Ettől nagyjából üres szénhidrát tárakkal kezded az edzést. A súlyzózáskor elégeted a maradék szénhidrátot is így az aerob edzésnél már csak zsírt használsz üzemanyagként. A viszonylag magas szénhidrát tartalmú étkezéseket tedd közvetlenül edzés utánra, hogy vissza töltsd a szénhidrát tárakat.

Remélem segítettem, ha kérdésed van küldj nekem üzenetet.

2018. okt. 24. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!