Ez nagyon sok volt?
Nem reggeliztem, nem ebédeltem es 3 korul elkapott az éhség
Megettem egy egész fejes salátát, 3 mozzarella gumot, es le se merem írni..pluszba egy tonhal konzervet is paradicsommal. Majonez nélkül.
Szerintettek mennyit hiztam?
Ma tobbet nem eszem. Valahogy kibírom.
Szamolom mennyi kalória lehetett ez... sajt kb. 400kcal, tonhal 150 mert sos vízben ázott, nem olajos es a fejes sali 400 (?)
1000 kalória lehetett ez?? wow..
Ez nagyon kevés!
És mért hagysz ki étkezéseket ?
Hány kcal-t eszel 1 nap ?
Annyira nem tudom komolyan venni az ennyire elvetemült kérdéseket... sajnos tényleg vannak ilyen emberek :(
Ha ennyire stresszel ez a minimális étel mennyiség akkor legközelebb mérd le, és máris egyértelmű lesz, hogy tökéletesen elég az éhen haláshoz.
A mozzarella gumó alatt azokat a mini mozzarella golyókat érted lében, vagy legalább az egész 90 (vagy 100?) g-os kiszerelésre gondolsz?
Jó úton haladsz az anorexia felé. A mellékhatásai a hajhullás, fogak kiesése, szervek leállása, szív ritmus zavar és halál. Szerintem gondold át melyik úton akarsz haladni.
Ez amit megettél, nagyon kevés. Ha minden nap ennyit eszel, vagy ennél kevesebbet, egy idő után komoly betegségeid lehetnek, az agyad és a szerveid fokozatosan fognak leépülni. Ennél mindenképpen többet kell enni. Amit felsoroltál, mind minőségi, teljes értékű ételek, ezzel nincs gond. Az alap alapanyagcseréje a legalacsonyabb, legvékonyabb tinédzsereknek sincs 1400 kcal alatt. Te kb 1000-t ettél. Tehát még azt sem etted meg, hogy működjenek a szerveid. Szerintem hgoy jobban lásd az arányokat, egyszer számold ki a kalóriákat, hogy tudj mihez viszonyítani. Amit megettél, tényleg nem sok, vacsorára is belefér még valami, például húsféle zöldséggel, pl pár szelet sonka, sajt, paradicsom, paprika Vagy akár még egy tonhalkonzerv egy kis tejföllel, paradicsommal, kígyóuborkával,s alátával.
Ha mégis rosszul érzed magad és legközelebb nem szeretnéd, hogy ennyire rád törjön az éhség, próbálj meg egész nap enni, mindig piciket. Például reggelire a mozarella és a paradicsom, két szelet teljes kiőrlésű kenyérrel Ebédre a tonhalkonzerv, két evőkanál majonézzel, citromlével, tortillával vagy 100 gramm főtt rizzsel, bulgurral. Vacsorára pedig mondjuk a másik mozzarella, egy kis zöldség és sajt, sonka, egy pohár tej.
Nagyjából ugyanannyit eszel, csak közben nem vagy éhes, beviszel mindent, ami a szerveidnek is kell (szénhidrát is kell, hiába állítanak sokan mást) és nem is érzed rosszul magad attól, hogy kevés idő alatt sokat eszel
Anorexiás vagy? Extrém éhség?
Könyörgöm, ne írjálj ide ki b.aromsagokat,te is jól tudod, hogy NAGYON keveset eszel. Ennyi. A bezabálás nem itt kezdődik. A térfogat miatt lehetsz tele, nem a sok kcal miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!