Ha egy héten kb 4-szer vagy 5-ször biciklizem kb.1-1,5 órát az segít a fogyásban vagy nagyon kevés?
Figyelt kérdés
Egyéb mozgást nem végeznék, viszont igyekszem diétázni is (ami abból áll, hogy a szénhidrátot minimálisra csökkentem). Ez elegendő vagy kevés? Egyébként ha ez fontos, fiatal nő vagyok és sokat nem szeretnék fogyni, max 5 kilót :)2020. máj. 5. 22:10
1/5 anonim válasza:
Segít a fogyásban,megnyugodhatsz,de csodát ne várj. Én sokszor csak “gurulok” a biciklin,tehát bennem is felmerült már a kérdés,hogy van-e értelme.
Hiába csökkented a szénhidrátot,ha túlléped a kalóriakereted,hízni -vagy stagnálni fogsz.Ne dőlj be a Norbinak,nem lehet diéta alatt zsírt zsírral enni.
2/5 A kérdező kommentje:
Norbinak? Az meg ki?
2020. máj. 6. 08:11
3/5 anonim válasza:
Kérdező: helyes válasz! :D Ha nem ismered, ne is ismerd meg.
Segíthet, de nem kell minimálisra csökkenteni. 100-150g szénhidrát nem bánt, ha jó formában viszed be. Illetve érdemes picit erősíteni otthon a bicikli mellé. Nem biztos, hogy 5 kilóval kevesebb leszel, ellenben javulni fog a testösszetételed, vékonyabb, formásabb leszel akár ugyanakkora súllyal is, mint most.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. máj. 6. 08:45
5/5 anonim válasza:
Egyszerű, több kalóriát égess mint amit használsz és egyél napi 6 órás időkeretben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!