Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felsorolnátok milyen betegsége...

Felsorolnátok milyen betegségek alakulhatnak ki hosszútávú koplalás során egy nőnél?

Figyelt kérdés
Ne ilyen napi 1 almára gondoljatok, hanem olyan pici reggeli pici ebéd meg pici vacsora olyan 1000 kalória értékben.
2020. júl. 17. 04:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Annyira ellenséges és dühösek vagytok hogy az már ijesztő. Sajnálom de nektek komoly lelki problémaitok vannak az anorexian kívül. Olyan dühvel ugrotok hogy az már gáz. Én csak leirtam szimplan hogy honapokig is siman lehet 800 kaloriaval elni egeszsegesen. Vitaminokkal tökéletesen egeszseges vagyok. És többször eszek keveset. Amit az anorexiaban csinalnak az mar agyi gondok miatt van. És van barátnőm aki az volt évekig. Az nem 800 kalorian elt hanem napi ket alman. Nah o mar rohadt beteg lett. Ott már semmi nem segit se vitamin se mas. Ket evig csinalta, amikor eppen nem kórházban etettek szondan.
2020. júl. 19. 22:12
 22/24 anonim ***** válasza:
25%
Itt egyedül te kezdtél el pattogni, meg sértegetni mindenkit, meg menőzni a gyomorizéddel, mert azt hiszed, hogy te ettől most több lettél meg jobb mindenkinél... Ennyire nehezen dolgozod fel, hogy dagadt voltál, vagy hogy most is az vagy? Nem a gyomrodat kellene hímzőcérnával dekorálgatni, hanem keress fel egy pszichológust. Nagyon súlyos, amit itt lenyomtál. Látszik, hogy az agyadat teljesen átmosta a kövérséggel folytatott harc. Vagy ezzel a kivagyiskodással próbálod pótolni a kényszeres evéseket. Most nagyon lecsúszna egy egész családi pizza sok sajttal, igaz? :))
2020. júl. 19. 22:24
 23/24 anonim ***** válasza:
85%
Első válaszoló vagyok, a gyomorszűkítésen átesett felhasználónak üzenem: szedtem vitaminokat, nem is keveset. Neked ott a sok tartalék, amit fel tudsz élni, ezért (még) nincsenek hiánybetegségeid, de egy, a normál súlyt épphogy elérő lány szervezete máshogy fog reagálni napi 700-1000 kalóriára. Ez is koplalás, nem csak a napi 100-200 kalória.
2020. júl. 19. 22:45
 24/24 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos tapasztalattal nem nagyon tudok szolgálni, nekem nincsen semmilyen problémám az evéssel, csak kíváncsiságból jöttem, mert egy barátom beteg, de b*szki, kedves GYOMORSZŰKÍTŐS amit itt műveltél az nem semmi hallod… :O Amúgy nekem pont az jön le a hsz-eidből, hogy nem volt neked semmilyen műtéted, hanem egy nagyon elhízott ember lehetsz, akinek nincs akaratereje lefogyni, de nagyon szeretne egy egyszerű, azonnal megoldást, ezért gyomorszűkítésről ábrándozik, amire viszont nincsen pénze. Ezért idejöttél gusztustalankodni egy kérdéshez, ahol vélhetően sok anorexiás és anorexiából gyógyult ember fordul elő, és rajtuk vezeted le az elkeseredettségedet, miközben persze a monitor előtt öntöd magadba a vajas popcornt, a 2 literes cukros kólával és reménykedsz, hogy a baromkodásod majd itt valakire hatással lesz és az összes gyógyult evészavaros visszaesik a te hatásodra, te meg ettől a bugyidba nyúlsz. Ez pedig enyhít egy kicsit az önutálatodon, amiatt, hogy kétoldalt folyik le a háj a székedről, és a félelmen, hogy nem tudod vajon holnap vagy holnapután kapsz e szívrohamot.
2020. júl. 19. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!