Felsorolnátok milyen betegségek alakulhatnak ki hosszútávú koplalás során egy nőnél?
Figyelt kérdés
Ne ilyen napi 1 almára gondoljatok, hanem olyan pici reggeli pici ebéd meg pici vacsora olyan 1000 kalória értékben.2020. júl. 17. 04:11
11/24 anonim válasza:
1000 kaloria nem koplalás. Erre a legjobb példa a gyomorszűkítő műtéten atesett ember mint pl en. 7 hónapja volt a műtétem es azota nem ettem meg napi 800 kalórianal tobbet. Nem azért hogy kinozzam magam hanem mert nem birok tobbet enni. Valtozatos etrend es vitaminnal minden megelozheto. En azóta sokkal egészségesebb vagyok, a verkepem tökéletes, jo a vérnyomásom, nem hullik a hajam, sokkal tobb energiam van, a mensim napra pontos!
12/24 anonim válasza:
Az utolsónak mondanám, hogy az merőben más ha valaki alapból 1500 (vagy +)kalórián van, majd azt drasztikusan egyik napról a másikra lecsökkenti 800-ra vagy alá az igenis koplalásnak számít.
13/24 anonim válasza:
#11 Hét hónapja? xD Majd ha már 10 éve nem eszel naponta 800 kalóriánál többet, akkor esetleg releváns lesz a véleményed ebben a témában...
14/24 anonim válasza:
@11 Ja, csak hogy te pár hónapja csinálod ezt, ráadásul azért, mert egészségtelenül dagadt voltál és volt is miből fogynod. Akik ide kommenteltünk, hát nagyon nem néhány hónapig élünk/éltünk ennyi kalórián. Az anorexia nervosa a legtöbb halálos áldozatot követelő mentális betegség, de szerinted vitaminokkal minden megoldható? Elmondanád ugyanezt kérlek az evési zavarosokkal foglalkozó orvosoknak, pszichológusoknak, alapítványoknak?
15/24 anonim válasza:
#14 latom az anorexia az agyad is elszivta nulla IQ-ra..sajnallak
Önmagában már az szánalmas és nem artana magadba nézni hogy egy ilyen mentális betegségből gyogyulva is képes vagy a kövérségről ilyen ömlengősen, gusztustalan módon nyilatkozni.
16/24 anonim válasza:
#15 Hol beszélt szerinted az előtted szóló gusztustalanul a kövérségről? Itt egyedül te voltál, aki gusztustalanul nyilatkozott, meg az a másik barom, aki képes volt tenyérbemászó stílusban a gyomorgyűrűjét az anorexiához hasonlítani. Vagy az is te voltál?
17/24 anonim válasza:
@15 Úgy látom valakinek véletlenül az agyára tették azt a gyomorgyűrűt.. :/ Nem kellene reklamálnod az orvosnál?
18/24 anonim válasza:
A gyomor gyűrű egy idejét múlt felesleges beavatkozás. Nekem gyomorszűkítő műtétem volt. 17 -es ez nem jött be:))
Aki azt irja hogy dagadt abban benne van minden undor es fröcsöges. Aki tényleg kövér soha nem hasznalna ezt a szot. de ezt csak az tudja aki tényleg kövér és nem csak bekepzeli maganak..
19/24 anonim válasza:
#18 Neked nagyon agyadra ment ez a gyomornyomorítás... Ha ennyire erről akarsz beszélni, írj ki róla egy kérdést, és ott annyit verheted a nyáladat, hogy neked ilyened van, amennyit csak akarsz. Itt senkit nem érdekel. :D
20/24 anonim válasza:
@18 Igen, tényleg nagyon nem mindegy, mivel orvosolták, hogy DAGADT vagy. xD Szeretnél még többet beszélni róla? Nálad ez tényleg valami kényszer lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!