Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítséget kérek! Hogy tehetem...

Segítséget kérek! Hogy tehetem ezt meg?

Figyelt kérdés

15 kilót kéne fogynom, ez mennyi időt vesz igénybe, és hogyan kezdjek hozzá?Légyszi kicsit részletesebben is írjátok le! Előre is köszi!

1X/F

2010. aug. 2. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Ahhoz előbb neked kellene részletezni egy "kicsit" :)

Pld. hogy mennyi idő alatt szedted fel ezt a 15 kg-ot. Most miket eszel/mozogsz, stb... mert a fogyáshoz változtatni kell, de ha nem tudjuk, hogy mit kell megváltoztatni, akkor tanácsot se lehet adni. (hogy pld. hagyd el a vacsit, vagy mást egyél reggelire, stb)

2010. aug. 2. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
ne egyél semmit amibe liszt van
2010. aug. 2. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem nézd meg ezt az oldalt és olvasd el hozzá a komikat is, van aki 14 kg-ot fogyott a 6 hét alatt.

én most találtam rá erre és jövőhéttől szeretném elkezdeni, remélem beválik majd :)

[link]

2010. aug. 2. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:

ja és figyelj arra hogy ne egyél többet mint amennyi kalóriát égetsz :) ha ezt összhangba hozod akkor nem lehet baj és vissza hízni sem fogod

jó lehet még a rendszeres kerózás is

2010. aug. 2. 23:47
 5/5 anonim ***** válasza:
sehogy nem teheted meg
2010. aug. 3. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!